Markkinointiassistentti

Julkaistu 15.03.2019

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkakomponenttivalmistajien edustajana vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin yrityksemme toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjontamme kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Elgoodin PARTCO myymälä ja verkkokauppa on elektroniikan komponenttien erikoisliike. PARTCO palvelee kaikkia yksityishenkilöistä yrityksiin ja sopimusasiakkaisiin. PARTCO:n vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta, nopeat toimitukset ja laaja valikoima – kaupasta löytyy yli 13 000 tuotetta. Elgood Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Yrityksemme työllistää noin 30 henkilöä, joista osa on keskittynyt BtoB-myyntiin ja osa verkkokauppa- ja myymälätoimintaan.

Haluatko päästä mukaan rakentamaan uutta ja luomaan kestävää pohjaa monikanavaiselle markkinoinnille? Omaatko aktiivisen ja kehittämishaluisen työotteen, pientä pilkettä silmäkulmassa unohtamatta? Elgoodin tiimiin on avautunut paikka sinulle, joka olet valmis käärimään hihasi, tarttumaan tuumasta toimeen  ja rakentamaan tulevaisuuden markkinoinnille kestävää pohjaa. Pääasialliset työtehtäväsi tulevat alkuun sisältämään erilaisia markkinoinnin operatiivisia tehtäviä, kuten uutiskirjeiden luontia, nettisivujen ja verkkokaupan päivittämistä, asiakastapahtumien suunnittelua- ja järjestämistä, sekä muun markkinointimateriaalin tuottamista. Sisällön saat pääosin sidosryhmiltä sekä tiimiläisiltäsi, mutta toivomme sinulta näkemystä ja halua tuottaa sitä myös itse.

Tulet toimimaan kansainvälisellä työkentällä, Elgood vaikuttaa kotimaan markkinoiden lisäksi ympäri eurooppaa. Osaamisesi karttuessa tulet saamaan vastuuta myös monikanavaisen markkinoinnin (Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter) suunnittelusta sekä hallinnoinnista. Markkinointiassistentin roolissa sinulla  on mahdollisuus päästä aidosti vaikuttamaan työhösi ja rakentamaan uutta yhdessä asiantuntevan viiden hengen tiimisi kanssa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä sekä osaamista tavallisimmista toimistotyökaluista, kuten Microsoft Officesta. Voit olla uraasi aloitteva markkinoinnin osaaja tai kokenut konkari, tässä tehtävässä asenteesi ratkaisee. Elgoodin tiimissä on tilaa positiivisen elämänasenteen omaavalle tekijälle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja saattamaan projektit maaliin, laadusta tinkimättä. Sinulla on vahvat projektinhallintataidot ja nautit oman työsi johtamisesta. Et pelkää vastuuta, olet valmis oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä layout- suunnittelusta esimerkiksi adoben ohjelmistoja hyödyntäen.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuva koulutus  (esim. Tradenomi tai markkinoinnista innostunut graafisen alan osaaja)
 • Jonkin verran aikaisempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä (esim. kesätöistä/harjoitteluista)
 • Toimeen tarttuvaa ja aktiivista työotetta
 • Projektinhallintataitoja ja kykyä priorisoida
 • Vahvoja Microsoft Office-taitoja, erityisesti PowerPoint- osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Adoben layout suunnitteluohjelmistojen käyttötaidot

Tarjoamme sinulle:

 • Aktiivisen, huumorintajuisen ja työhönsä omistautuneen tiimin tuen ja kannustavan työyhteisön
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi oman kiinnostuksesi mukaan
 • Varman ja kasvavan työnantajan sekä suuren konsernin tarjoamat mahdollisuudet
 • Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen  

Mikäli muut uramahdollisuudet Elgoodilla kiinnostavat, kannattaa käydä katsomassa Teknisen myyntikoordinaattorin hakumme täältä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 25.3.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/elgood-markkinointiassistentti-3-2019  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Elgoodista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elgood.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elgoodin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen