Markkinointikoordinaattori (osa-aikainen)

Julkaistu 12.08.2019

ACO Nordic tarjoaa joustavia ja ympäristöystävällisiä kokonaisratkaisuja veden keräämiseen, puhdistamiseen ja varastointiin sekä hallittuun poistoon. ACO on toiminut Skandinaviassa yli 30 vuoden ajan ja ACO Nordic Oy on ollut osa suomalaista rakentamista jo pitkän aikaa. Taustalla on perheyritys, jolle muutkin arvot kuin taloudellinen tuotto ovat tärkeitä. Tänä päivänä ACO tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman innovatiivisia, laadukkaita ja yhteensopivia rakennusalan tuotteita. ACO Nordic Oy on osa ACO Groupia, jonka päätoimipiste on Saksassa.

Etsimme osa-aikaista markkinointikoordinaattoria liittymään osaksi ACO Nordicin Suomen tiimiä. Toimenkuvasi muodostuu monipuolisista tuotetietoihin- ja markkinointimateriaaleihin liittyvistä tehtävistä. Pääset muun muassa avustamaan nettisivujemme ylläpidossa ja päivityksissä käyttäen TYPO3-sisällönhallintajärjestelmää ja tulet avustamaan myyntitiimiämme myyntimateriaalien tuottamisessa. Käytämme pääasiassa verkko- ja printtimainontaa, jolloin toimit mainostoimistomme kanssa yhteyshenkilönä esite- ja mainosmateriaaleihin liittyvässä yhteistyössä. Lisäksi konsernimme tuotetietojen päivittämisessä ja käännöstöissä riittää tehtävää. Aktiivisena tekijänä pääset vaikuttamaan visuaaliseen ilmeeseemme ja tuottamaan mainosmateriaalia.

Tehtävä soveltuu osa-aikaisuuden vuoksi hyvin esimerkiksi kaupallista, teknillistä tai viestinnän alaa opiskelevalle opiskelijalle opintojen oheen. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta Adobe Indesign-ohjelmistosta ja jostain sisällönhallintajärjestelmästä (esimerkiksi TYPO3, WordPress tai Drupal). Pääset erityisen hyvin tehtävässä alkuun, mikäli tuotat sujuvaa kirjallista ja visuaalista sisältöä ja tunnet muiden yleisimpien kuvankäsittelyohjelmistojen perusteet. Eduksi luetaan, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Meillä pääset kerryttämään kokemusta monipuolisissa markkinointitehtävissä ja saat vastuuta hoitaa tehtäviä itseohjautuvasti. Pääset osaksi kansainvälistä konsernia, johon yhdistyvät pienen ja ketterän maaorganisaation edut. Taitotasosi ja kehittymiskäyräsi mukaan voit laajentaa vastuualueitasi markkinoinnin tehtävien parissa. Asiantuntevan tiimimme tuki on käytettävissäsi, joten pääset tehokkaasti oppimaan ja kehittymään tehtävissä. Alustavasti työaikasi on viikottain noin 1-2 päivää.  

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia opintoja esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
  • Toimeentarttuvaa ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Kokemusta Adobe Indesign-ohjelmistosta ja jonkin sisällönhallintajärjestelmän (CMS) käytöstä 
  • Sujuvaa tekstin tuottamisen taitoa ja visuaalista silmää
  • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
  • Kokemus Adoben Illustrator ja Photoshop-ohjelmistoist

Mikäli kiinnostuit markkinointikoordinaattorin tehtävästä ACO Nordicilla, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 25.8.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/aco-nordic-markkinointikoordinaattori-osa-aikainen-8-2019 . Mainitsethan hakemusdokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Mikäli sinulla on liittää hakemukseesi portfolio-näytteitä tuottamastasi materiaalista, otamme mielellämme niitä vastaan.

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy aTalent Recruitingin työntekijäksi ACO Nordicille. 

ACO Nordicista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.aco-nordic.fi/koti/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen