Markkinointipäällikkö

Julkaistu 08.03.2021

Markkinointipäällikkö

Medaffcon Oy on vuonna 2009 perustettu, yli 30 asiantuntijaa työllistävä tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys. Tarjoamme palveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Toiminnallemme on ominaista laaja-alainen osaaminen, vahvat yhteistyöverkostot sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen. Medaffconin yhdistelmä terveystalouden ja lääketieteen sekä data-analytiikan osaamista on ainutlaatuista. 

Tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys Medaffcon Oy etsii Markkinointipäällikön äitiysloman sijaista vastaamaan yrityksen markkinoinnista, viestinnästä sekä yrityskuvan ylläpidosta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Tässä tehtävässä työtehtäväsi koostuvat sisällöntuotannosta, yrityksen nettisivujen ylläpidosta sekä sosiaalisen median kanavien (mm. LinkedIn & Twitter) hallinnasta. Lisäksi järjestät yrityksen sisäisiä sekä asiakkaille suunnattuja tilaisuuksia, laadit uutiskirjeitä, esitteitä sekä markkinointi aineistoa ja toimit yhteyshenkilönä eri yhteistyötahojen suuntaan. Rooliin sisältyy myös hakukoneoptimointi sekä markkinoinnin tuloksellisuuden analysointi. Medaffcon käyttää yhtenä markkinoinnin työkaluna (mm. raportointi, automaatisointi, kampanjoiden rakentaminen) Hubspot -alustaa, ja pääset ensitöiksesi tutustumaan tämän käyttöön. Aikaisempi kokemus Hubspotin käytöstä on eduksi ja auttaa sinua pääsemään vauhtiin työssäsi.

Markkinointipäällikön tehtävässä työskentelet läheisessä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien sekä muiden medaffconilaisten kanssa, joten toivomme sinun nauttivan ryhmätyöstä ja omaavan erinomaiset sosiaaliset taidot.

Etsimämme henkilö on itsenäisellä ja oma-aloitteisella työskentelyotteella sekä hyvällä ilmaisutaidolla varustettu tavoitteellinen osaaja, jolta ei puutu rohkeutta tuoda esille uusia kehitysideoita. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vastuullisen ja kokonaisvaltaisen toimenkuvan. Vastavuoroisesti toivomme sinun olevan valmis yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta:

 • Kykyä kommunikoida sekä tuottaa kirjallista sisältöä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
 • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän alalta
 • Aiempaa työkokemusta markkinoinnin ja/tai viestinnän parista
 • Kokemusta yrityksen digitaalisten markkinointikanavien sekä nettisivujen ylläpidosta

Erottaudut eduksesi, jos sinulla on:

 • Hubspot -alustan käyttökokemusta
 • Käyttökokemusta julkaisu-, taitto- tai kuvankäsittelyohjelmien parista
 • Osaamista hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnin automatisaatiosta
 • Kokemusta videoiden tuottamisesta; kuvaaminen ja editointi

Medaffcon tarjoaa sinulle:

 • Ketterän yrityskulttuurin ja dynaamisen toimintaympäristön
 • Mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja toteuttavassa yrityksessä osana alallaan arvostettua asiantuntijajoukkoa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluu mm. lounas- ja virike-etu sekä laajan sairauskulu- ja vapaa-ajan vakuutus
 • Etätyömahdollisuuden, joskin Medaffconin työntekijät viihtyvät myös toimistolla, jossa on hyvä ja kannustava tunnelma
 • Jatkuvat kehittymismahdollisuudet sekä tilaisuudet uuden oppimiseen

Oletko etsimämme Markkinointipäällikkö? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3.2021 hakujärjestelmämme kautta. Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.

Medaffconiin voit tutustua osoitteessa: https://www.medaffcon.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Millan tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Medaffconin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Rinki etsii nyt digitaalisen viestinnän ammattilaista, joka ymmärtää myös markkinointia. Yhdessä viestintäpäällikön kanssa vastaat viestinnän strategiasta ja suunnittelusta sekä näiden toteutumisesta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida, toteuttaa ja mitata Ringin digitaalista viestintää.

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen