Master Data Processor (SAP)

Julkaistu 01.07.2021

Master Data Processor (SAP)

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Etsimme Wihurin Teknisen Kaupan SAP Master Data –tiimiin järjestelmän perustietojen käsittelijää! Tehtävässäsi tuet Teknisen Kaupan eri liiketoiminta-alueiden toimintaa mm. uusien asiakas- ja nimiketietojen perustamisessa, tietojen rikastamisessa ja korjaamisessa sekä varmennettujen tietojen siirtämisessä järjestelmään. Osallistut tarvittaessa myös SAP-prosessien testitapausten suunnitteluun ja testaamiseen sekä käyttäjien koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen järjestelmän perustietojen osalta. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä liiketoimintojemme edustajien ja järjestelmäyhteistyökumppaneiden kanssa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien parissa työskentelystä ja katsomme eduksesi aiemman SAP-osaamisen. Tärkeää on, että pystyt käsittelemään isoja tietomääriä Excelillä ja työskentelemään huolellisesti sen parissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön; että lähdet rohkeasti selvittämään ja edistämään asioita. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojen kanssa, joten toivomme sinulta myös pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Tehtävä on aluksi määräaikaisuus (6-8 kk ajalle), mutta sopimukselle on mahdollisuus saada myös jatkoa. Etsimme henkilöä aloittamaan nopealla aikataululla!

Hakijalta odotetaan:

  • Vahvoja tietoteknisiä taitoja, esimerkiksi edistynyttä Excelin käyttöä sekä aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä
  • Käytännön ongelmanratkaisutaitoa ja aktiivista työotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen sekä perustasoista englannin kielen taitoa

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

  • Paikan teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa.
  • Haasteellisen ja monipuolisen työn kehittyvässä organisaatiossa ja uudistuvien teknologiaratkaisujen parissa – prosesseja kehitetään ja automatisoidaan aktiivisesti, joten pääset myös mukaan kehitysprojekteihin.
  • Kattavan perehdytyksen ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden parissa.

Kuulostaako tehtävä seuraavalta askeleeltasi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan tehtävää nyt, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Wihurin Tekniselle Kaupalle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen