Master Data Specialist

Julkaistu 13.08.2018

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii Master Data Specialistia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän uudistushankkeen suunnittelu- ja käyttöönottotiimiin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään. Master Data Specialistina käsittelet ja muokkaat perustietokantoja, kuten asiakas-, toimittaja- ja tuotenimiketietokantoja sekä viet tietoja uuteen järjestelmään. Osallistut lisäksi tiimin kanssa tietokantojen ylläpidon suunnitteluun ja toteutukseen uudistushankkeen aikana. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan voit saada myös lisävastuuta hankkeessa.

Etsimme ennen kaikkea huolellista, pitkäjänteistä ja joustavalla asenteella varustettua tekijää. Uudistusprojektin edetessä sopeudut sujuvasti nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työskentelet tarkasti rutiiniluontoistenkin tehtävien parissa. Vahvat Excel-taidot ovat keskeisiä tehtävässä menestymiseen, sillä käsittelet työssä suuria datamääriä. Työskentelet itsenäisellä otteella, mutta yksin ei tarvitse jäädä, vaan tekemistäsi tukevat työkavereinasi tiivis Master Data -tiimi sekä muu projektitiimi. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta on mahdollista keskustella, mikäli esimerkiksi viimeistelet opintojasi. Voit työskennellä joko Vantaan tai Lempäälän toimipisteiltä käsin sekä silloin tällöin etänä mahdollisuuksien mukaan.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden oppia ja kehittää omaa osaamista laajassa järjestelmäuudistusprojektissa modernien teknologiaratkaisujen parissa
  • Osaavan ja mukavan tiimin tuen
  • Kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset henkilöstöedut
  • Toimipisteen Vantaalta tai Lempäälästä sekä etätyömahdollisuuden tilanteen mukaan

Odotamme sinulta:

  • Joustava tausta, tärkeämpää on huolellinen työote ja oma-aloitteinen asenne
  • Kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • Vahvaa Excel-osaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

 Lisäksi katsomme eduksesi:

  • SAP-ympäristön tuntemuksen ja/tai aiemman kokemuksen järjestelmäprojekteista
  • Relevantit opinnot (esim. tietojenkäsittelytiede)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään ma 27.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-master-data-specialist-8-2018.  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen