Materiaalihallinnan osaaja

Julkaistu 10.06.2021

Materiaalihallinnan osaaja

Unigraf on innovatiivinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut videotestauslaitteisiin, ja on niiden ohjelmistojen valmistaja ja markkinoiva yritys. Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja. Yrityksen toiminta painottuu voimakkaasti kansainväliseen kaupankäyntiin ja 98 % yrityksen liikevaihdosta koostuu viennistä. Tärkeimmät markkina-alueet ovat Yhdysvallat, Kiina, Taiwan sekä Korea että Israel jotka ovat edelläkävijöitä uusimpien innovaatioiden kehittäjinä sekä valmistajina videoelektroniikkatuotteiden saralla.

Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja ja tätä visiota tukemaan etsimme Materiaalihallinnan osaajaa monipuolisiin osto- ja varastonhallintatehtäviin Espooseen. Matriaalihallinnan osaajana työsketelet avainroolissa Unigrafin sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille, sillä vastaat siitä, että heillä on käytössään tarvittavat elektroniikkakomponentit sovittujen aikaraamien sisällä. Rooli on luonteeltaan kansainvälinen, sillä työskentelet linkkinä Unigrafin tiimin sekä ulkomaisten toimittajien välillä. Työhösi kuuluu ostotoiminnan lisäksi myös sourcing prosessin kehitystä, sillä työssäsi pyrit jatkuvasti arvioimaan toimittajien laatua ja kykyä toimittaa tarvittavia komponentteja. Kilpailutat toimittajia ja pyrit löytämään oikeat kanavat tarvittavien komponenttien löytämiseen ja osaamisesi karttuessa pääset myös itse konsultoimaan Unigrafin tiimiläisiäsi siitä, mitä komponentteja markkinoilla on saatavilla ja miten. Ostotoiminnan lisäksi tehtäviisi kuuluu varastotiedon ylläpitäminen sekä tuotetietojen päivittäminen.

Unigrafilla työskentelee tällä hetkellä 20 eri alojen ammattilaista. Materiaalihallinnan roolin ympärille rakentuu vahva sisäinen yksikkö, jossa on osaamista myynti- ja ostotoiminnasta sekä niiden kehityksestä. Työyhteisössä vallitsee vahva yhteisöllisyys, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tässäkin roolissa saa ja pääsee haastamaan itseään myös oman roolin ulkopuolelle. Unigrafin tiimissä arvostetaan erityisesti kehittymishalukkuutta, joustavuutta (puolin ja toisin) sekä kiinnostusta alan teknisiä komponentteja kohtaan. Tehtävä vaatii tekijältään myös vastuullista työskentelytapaa, sillä ostotoimintojen kautta kulkee vuosittain suuria investointimääriä.

Tehtävä on ensimmäiset kuukaudet painottunut viennin ja talouden koordinoiviin tehtäviin, sillä tulet alkuun tuuraamaan myynnin- ja taloushallinnon tukitoimintoja. Lue lisää tästä. Tämä on loistava tapa saada ensikosketus yrityksen toimintaan ja sitä kautta kerryttää laaja-alaista näkemystä tulevasta pelikentästäsi!

Odotamme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä (eduksi Lemonsoftin järjestelmä)
 • Aikaisempi kokemus materiaalin/komponenttien hankintatehtävistä katsotaan eduksi
 • Aktiivista otetta ja intoa hoitaa vastuullisesti materiaalihallintoon liittyviä työtehtäviä
 • Valmiutta tarttua itsenäisesti monipuolisiin työtehtäviin
 • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta työhön
 • Englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Eduksi luetaan myös mahdollinen kokemus toimitusprosessin hallinnasta

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan sekä myös itse roolia
 • Perinteiset työsuhde-edut, kuten lounas- ja liikuntaedun
 • Kattavat työterveyspalvelut tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä kehittää työnkuvaa oman kiinnostuksen sekä vahvuuksien mukaan
 • Motivoituneen ja työhönsä sitoutuneen tiimin, jolta saat tukea työhösi
 • Mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä sekä mahdollisuuden valita milloin työskentelet
 • Aidosti kansainvälisen työympäristön

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 27.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Unigrafista voit lukea lisää osoitteessa: www.unigraf.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Materiaalihallinnan

Do you want to work in an exciting and quickly growing fintech industry with modern technologies and supportive teammates? Enfuce, the forerunner in the fast-moving fintech world, is now looking for both experienced and beginner Business Service Specialists to join their growing team of talented experts. As a Business Service Specialist, you’ll be working in the frontline of B2B customer relationships, ensuring the best in class customer service to Enfuses customers. Read more and apply!

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä verkkokauppajärjestelmien parissa? SOK:n IT- ja digikehitysyksikkö etsii nyt kahta Technical Support Specialisteja puolen vuoden määräaikaisiin työsuhteisiin! Mikäli olet lahjakas, sujuvilla vuorovaikutustaidoilla varustettu ongelmanratkaisija, lue lisää tehtävästä ja hae pian!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen