Materiaalihallinnan osaaja

Julkaistu 10.06.2021

Materiaalihallinnan osaaja

Unigraf on innovatiivinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut videotestauslaitteisiin, ja on niiden ohjelmistojen valmistaja ja markkinoiva yritys. Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja. Yrityksen toiminta painottuu voimakkaasti kansainväliseen kaupankäyntiin ja 98 % yrityksen liikevaihdosta koostuu viennistä. Tärkeimmät markkina-alueet ovat Yhdysvallat, Kiina, Taiwan sekä Korea että Israel jotka ovat edelläkävijöitä uusimpien innovaatioiden kehittäjinä sekä valmistajina videoelektroniikkatuotteiden saralla.

Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja ja tätä visiota tukemaan etsimme Materiaalihallinnan osaajaa monipuolisiin osto- ja varastonhallintatehtäviin Espooseen. Matriaalihallinnan osaajana työsketelet avainroolissa Unigrafin sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille, sillä vastaat siitä, että heillä on käytössään tarvittavat elektroniikkakomponentit sovittujen aikaraamien sisällä. Rooli on luonteeltaan kansainvälinen, sillä työskentelet linkkinä Unigrafin tiimin sekä ulkomaisten toimittajien välillä. Työhösi kuuluu ostotoiminnan lisäksi myös sourcing prosessin kehitystä, sillä työssäsi pyrit jatkuvasti arvioimaan toimittajien laatua ja kykyä toimittaa tarvittavia komponentteja. Kilpailutat toimittajia ja pyrit löytämään oikeat kanavat tarvittavien komponenttien löytämiseen ja osaamisesi karttuessa pääset myös itse konsultoimaan Unigrafin tiimiläisiäsi siitä, mitä komponentteja markkinoilla on saatavilla ja miten. Ostotoiminnan lisäksi tehtäviisi kuuluu varastotiedon ylläpitäminen sekä tuotetietojen päivittäminen.

Unigrafilla työskentelee tällä hetkellä 20 eri alojen ammattilaista. Materiaalihallinnan roolin ympärille rakentuu vahva sisäinen yksikkö, jossa on osaamista myynti- ja ostotoiminnasta sekä niiden kehityksestä. Työyhteisössä vallitsee vahva yhteisöllisyys, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tässäkin roolissa saa ja pääsee haastamaan itseään myös oman roolin ulkopuolelle. Unigrafin tiimissä arvostetaan erityisesti kehittymishalukkuutta, joustavuutta (puolin ja toisin) sekä kiinnostusta alan teknisiä komponentteja kohtaan. Tehtävä vaatii tekijältään myös vastuullista työskentelytapaa, sillä ostotoimintojen kautta kulkee vuosittain suuria investointimääriä.

Tehtävä on ensimmäiset kuukaudet painottunut viennin ja talouden koordinoiviin tehtäviin, sillä tulet alkuun tuuraamaan myynnin- ja taloushallinnon tukitoimintoja. Lue lisää tästä. Tämä on loistava tapa saada ensikosketus yrityksen toimintaan ja sitä kautta kerryttää laaja-alaista näkemystä tulevasta pelikentästäsi!

Odotamme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä (eduksi Lemonsoftin järjestelmä)
 • Aikaisempi kokemus materiaalin/komponenttien hankintatehtävistä katsotaan eduksi
 • Aktiivista otetta ja intoa hoitaa vastuullisesti materiaalihallintoon liittyviä työtehtäviä
 • Valmiutta tarttua itsenäisesti monipuolisiin työtehtäviin
 • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta työhön
 • Englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Eduksi luetaan myös mahdollinen kokemus toimitusprosessin hallinnasta

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan sekä myös itse roolia
 • Perinteiset työsuhde-edut, kuten lounas- ja liikuntaedun
 • Kattavat työterveyspalvelut tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä kehittää työnkuvaa oman kiinnostuksen sekä vahvuuksien mukaan
 • Motivoituneen ja työhönsä sitoutuneen tiimin, jolta saat tukea työhösi
 • Mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä sekä mahdollisuuden valita milloin työskentelet
 • Aidosti kansainvälisen työympäristön

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 27.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Unigrafista voit lukea lisää osoitteessa: www.unigraf.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in renewable energy and creating markets for clean technologies? Do you want to work in a meaningful and future-oriented arena? Grexel is looking for an enthusiastic Junior Operations Specialist to join their talented and global team.

Materiaalihallinnan

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa.

Materiaalihallinnan

Juli Living is now looking for a Letting Trainee to be a part of their Juli Living team in fall 2021! In this versatile and goal-oriented role, you will have an essential role in customer experience for our potential customers who are thinking of leasing a Juli Living apartment.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen