Myymäläpäällikkö

Julkaistu 16.08.2018

VTR Workwear Center Oy on työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta on aloitettu v. 2007. VTR Workwear Center Oy:llä on työvaatemyymälät Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Vaasassa ja Oulussa. Yritys toimittaa työvaatteita koko Suomeen myymäläverkostonsa sekä verkkokauppansa avulla. VTR Workwear Center Oy myy pääasiassa Blåkläderin laadukkaita ja kestäviä työvaatteita, turvakenkiä, työkäsineitä ja muita tarvikkeita. He myyvät myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia sekä Sievin turvajalkineita. VTR Workwear Center Oy:n tavoite on kasvaa johtavaksi yhteistyökumppaniksi toimialueidensa yritysten keskuudessa, joilla on fokus liiketoiminnan tuloksentekokyvyssä.

VTR Workwear etsii nyt innostunutta ja esimiestyöstä kiinnostunutta Myymäläpäällikköä vetämään kolmen hengen tiiviistä tiimiään Herttoniemeen. Myymäläpäällikön roolissa toimit niin yritysmyynti- kuin esimiestehtävien parissa. Huolehdit oman alueesi tärkeimmistä ja haastavimmista asiakkaista. Vastaat oma-aloitteisesti uusasiakashankintaprosessin kaikista vaiheista kontaktoiden yritysasiakkaita ja toimittajia puhelimitse, hoitaen sovittuja tapaamisia sekä omalta osaltasi varmistaen kauppojen ”clousauksen.” Esimiesroolissa tehtäviisi kuuluu erityisesti myyjien toimintamallien ja kokonaisuuden sujuvuudesta vastaaminen sekä sidosryhmätyöskentely. Rakennat tiimisi kontaktointilistat ja jaat myyntiliidit sekä vedät viikottaiset ja kuukausittaiset myyntipalaverit.

Etsimällämme henkilöllä on jo osaamista myynnistä ja halua kasvaa esimiesrooliin VTR Workwear Centerin tuella. VTR Workwear Center onkin valmis panostamaan osaamisesi kehittämiseen ja kasvusi tukemiseen erilaisten koulutusten ja mentoroinnin avulla. Lisäksi yritys antaa sinulle tilaa toteuttaa myyntiä ja esimiestyötä parhaaksi katsomallasi tavalla. Vakuuttavana kommunikoijana ja itsenäisenä myyjänä osaat kuunnella potentiaalisia asiakkaita ja tiimiläisiä, herättää luottamusta ja hallita monipuolisesti erilaisia sidosryhmiä. Et pelkää tarttua toimeen – saati puhelimeen – vaan omaat kyvyn johtaa itseäsi ja muita työskennellen kuitenkin koko tiimin eduksi.  Mikäli siis olet päämäärätietoinen ja periksiantamaton myynnin osaaja, niin tässä on loistava mahdollisuus polkaista käyntiin esimiesurasi!

Edellytämme:

  • Aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä innokasta ja aktiivista asennetta myyntiin ja asiakassuhteiden luomiseen
  • Kokemusta ja/tai kiinnostusta esimiestyötä kohtaan ja kykyä motivoida muita
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä rohkeutta heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen
  • Numero- ja järjestelmäymmärrystä (Excel, CRM)
  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • B-ajokorttia

VTR Workwear Center tarjoaa:

  • Kasvualustan, jossa osaamisesi kehittymiseen panostetaan koulutusten ja mentoroinnin avulla
  • Joustavat työskentelyajat sekä vapauden rakentaa oman asiakassalkkusi ja tiimisi toimintamallit
  • Osaavien tekijöiden tuen kansainvälisessä yrityksessä, jossa on vahva perheyrityksen kulttuuri

Oletko se sinä? Jos olet etsimämme myymäläpäällikkö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 30.8.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/vtr-workwear-center-oy-myymalapaallikko-8-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Lue lisää VTR Workwear Centeristä täältä: https://www.vtr-workwear.fi/ Yritystä ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[a]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko hypätä vauhdilla kasvavaan yritykseen, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan myyntiä? KLOK etsii nyt aktiivista ja kunnianhimoista Sales Growth Manageria tiimiinsä!

Hae viimeistään: 30.08.2018

FLIK etsii nyt itsenäistä ja sosiaalista Account Manageria, jonka vastuulla ovat olemassa olevat asiakkuudet ja niiden kehittäminen!

Hae viimeistään: 30.08.2018

VR

VR etsii nyt itsenäistä, talousorientoitunutta sekä oppimiskykyistä PMO Analyytikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan!

Hae viimeistään: 30.08.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...