Myymäläpäällikkö

Julkaistu 16.08.2018

VTR Workwear Center Oy on työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta on aloitettu v. 2007. VTR Workwear Center Oy:llä on työvaatemyymälät Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Vaasassa ja Oulussa. Yritys toimittaa työvaatteita koko Suomeen myymäläverkostonsa sekä verkkokauppansa avulla. VTR Workwear Center Oy myy pääasiassa Blåkläderin laadukkaita ja kestäviä työvaatteita, turvakenkiä, työkäsineitä ja muita tarvikkeita. He myyvät myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia sekä Sievin turvajalkineita. VTR Workwear Center Oy:n tavoite on kasvaa johtavaksi yhteistyökumppaniksi toimialueidensa yritysten keskuudessa, joilla on fokus liiketoiminnan tuloksentekokyvyssä.

VTR Workwear etsii nyt innostunutta ja esimiestyöstä kiinnostunutta Myymäläpäällikköä vetämään kolmen hengen tiiviistä tiimiään Herttoniemeen. Myymäläpäällikön roolissa toimit niin yritysmyynti- kuin esimiestehtävien parissa. Huolehdit oman alueesi tärkeimmistä ja haastavimmista asiakkaista. Vastaat oma-aloitteisesti uusasiakashankintaprosessin kaikista vaiheista kontaktoiden yritysasiakkaita ja toimittajia puhelimitse, hoitaen sovittuja tapaamisia sekä omalta osaltasi varmistaen kauppojen ”clousauksen.” Esimiesroolissa tehtäviisi kuuluu erityisesti myyjien toimintamallien ja kokonaisuuden sujuvuudesta vastaaminen sekä sidosryhmätyöskentely. Rakennat tiimisi kontaktointilistat ja jaat myyntiliidit sekä vedät viikottaiset ja kuukausittaiset myyntipalaverit.

Etsimällämme henkilöllä on jo osaamista myynnistä ja halua kasvaa esimiesrooliin VTR Workwear Centerin tuella. VTR Workwear Center onkin valmis panostamaan osaamisesi kehittämiseen ja kasvusi tukemiseen erilaisten koulutusten ja mentoroinnin avulla. Lisäksi yritys antaa sinulle tilaa toteuttaa myyntiä ja esimiestyötä parhaaksi katsomallasi tavalla. Vakuuttavana kommunikoijana ja itsenäisenä myyjänä osaat kuunnella potentiaalisia asiakkaita ja tiimiläisiä, herättää luottamusta ja hallita monipuolisesti erilaisia sidosryhmiä. Et pelkää tarttua toimeen – saati puhelimeen – vaan omaat kyvyn johtaa itseäsi ja muita työskennellen kuitenkin koko tiimin eduksi.  Mikäli siis olet päämäärätietoinen ja periksiantamaton myynnin osaaja, niin tässä on loistava mahdollisuus polkaista käyntiin esimiesurasi!

Edellytämme:

  • Aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä innokasta ja aktiivista asennetta myyntiin ja asiakassuhteiden luomiseen
  • Kokemusta ja/tai kiinnostusta esimiestyötä kohtaan ja kykyä motivoida muita
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä rohkeutta heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen
  • Numero- ja järjestelmäymmärrystä (Excel, CRM)
  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • B-ajokorttia

VTR Workwear Center tarjoaa:

  • Kasvualustan, jossa osaamisesi kehittymiseen panostetaan koulutusten ja mentoroinnin avulla
  • Joustavat työskentelyajat sekä vapauden rakentaa oman asiakassalkkusi ja tiimisi toimintamallit
  • Osaavien tekijöiden tuen kansainvälisessä yrityksessä, jossa on vahva perheyrityksen kulttuuri

Oletko se sinä? Jos olet etsimämme myymäläpäällikkö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 30.8.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/vtr-workwear-center-oy-myymalapaallikko-8-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Lue lisää VTR Workwear Centeristä täältä: https://www.vtr-workwear.fi/ Yritystä ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[a]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme nyt tuloshakuista myyntipäällikköä Helsingin seudun kauppakamarille digitaalisten palveluiden myyntiin.

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Helsingin Teräs Asennus Oy etsii nyt tarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen