Myynti-insinööri

Julkaistu 21.04.2020

Vuonna 1990 perustettu Kübler Suomi Oy on saavuttanut merkittävän aseman prosessiteollisuuden ja mekatroniikan antureiden ja säätölaitteiden toimittajana. Edustamiemme tuotteiden käyttöalueita ovat mm. prosessinesteet, vedenkäsittely, öljynjalostus sekä koneenrakennus. 

Kübler Suomi Oy:n toimittamia, pääosin Saksassa valmistettuja antureita ja säätölaitteita voidaan soveltaa hyvin laajalle käyttöalueelle mm. laivanrakennukseen, kemian-, muovi- ja lääketeollisuuteen, öljynjalostukseen ja paperikone-, ja puuteollisuuteen. Asiakkaamme vaihtelevat pienyrityksistä Suomen merkittävimpiin teollisuuden toimijoihin. 

Kübler Suomi Oy etsii joukkoonsa itseohjautuvaa Myynti-insinööriä ottamaan haltuunsa teollisuuden antureiden ja säätölaitteiden dynaamisen asiakaskentän. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden yhteydenottopyyntöjen vastaanottaminen, tukeminen sekä ratkaisujen tarjoaminen, unohtamatta uusasiakashankintaa. Uusasiakashankinnan tukena sinulla on Küblerin oma asiakasrekisteri sekä kokenut ammattilaistiimi. Asiakkaidesi luotettavana kumppanina räätälöit toimitukset kunkin toimeksiannon erityispiirteiden mukaisesti, sekä avustat tarvittaessa tuomalla oman teknisen näkemyksesi projekteihin. Osaamisesi karttuessa saat myös päämiesvastuuta, jonka myötä seuraat oman tuoteportfoliosi myyntiä sekä kehitystä.

Uusasiakashankinnan lisäksi vahvistat suhteita jo olemassa oleviin asiakkaisiin luoden pitkäaikaisia suhteita Suomen teollisuuden erikokoisiin toimijoihin. Kartoitat heidän tarpeensa sekä pyrit ratkaisemaan ne Küblerin tuoteportfolioon nojaten. Uusasiakashankintaan saat valita itsellesi sopivat kanavat. Voit tehdä sitä niin puhelimitse kuin sähköisestikin. Työpisteesi sijaitsee Küblerin toimistolla Vantaalla, mutta pyrit sopimaan asiakaskäyntejä 1-2 päivälle viikossa. Küblerilla ei mikromanageerata ja vastuun myötä nautit myös tiimisi täydestä luottamuksesta. Küblerin matala organisaatiorakenne mahdollistaa avoimen ja keskustelevan työilmapiirin sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelytapoihin. 

Toivomme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulutaustaa, joka auttaa sinua ottamaan haltuun Küblerin mittaus- ja säätötekniikkaan pohjautuvan tuoteportfolion
  • Aikaisempaa työkokemusta myynnin- tai asiakaspalvelun parista
  • B-ajokorttia

Küblerin joukkueeseen mahtuu avoin tiimipelaaja, jolla on aitoa paloa tavoitteellista asiakkuudenhallintaa ja myyntityötä kohtaan. Ideaalihakijalla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta, mutta olet voinut kerryttää osaamistasi myös harrastuneisuuden tai työelämän kautta. Toivottavasti olet ehtinyt jo ottamaan ensiaskeleesi työelämässä ja näin ollen sen  pelisäännöt ovat sinulle tuttuja. Myyntiprosessien kestot vaihtelevat muutamasta minuutista useaan vuoteen, joten sinulla tulee olla pitkäjänteisyyttä kehittää asiakassuhteita sekä kykyä katsoa tulevaan. 

Kübler tarjoaa sinulle vakavaraisen ja joustavan työnantajan tuen kehittymiseesi sekä aidosti monipuolisen tehtäväkentän. Työskentelyysi ei ole tiettyä muottia, vaan pystyt itse vaikuttamaan siihen, miten päiväsi suunnittelet. Küblerilla panostetaan yksilökeskeiseen kehitykseen (mm. kattavan perehdytyksen ja koulutuksien kautta)  ja halutaan olla aidosti osana sinun kasvutarinaasi. Työterveyttäsi tukee laaja työterveyshuolto sekä lounas- ja (autoetu). Lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus (kiinteä kuukausipalkka), joka määräytyy oman osaamisesi mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 7.5.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kubler-suomi-oy-myynti-insinoori-4-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Kübler Suomi Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kubler.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.keravai[at]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kübler Suomi Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen