Account Manager

Julkaistu 25.10.2019

Kotivo Oy on kiinteistöjen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys. Sähkö on entistä isompi osa elämäämme, mutta monessa omakotitalossa on vanhentunut sähköjärjestelmä. Sähkötekniikan tekninen käyttöikä on 20-40 vuotta. Vanhat sähköjärjestelmät voivat aiheuttaa vanhetessaan henkilö- ja paloturvallisuusriskin. Suomessa syttyykin vuosittain 1500 sähkön aiheuttamaa tulipaloa. Meillä Kotivolla on vahva halu muuttaa kiinteistöjen sähköjärjestelmät turvallisiksi tulevaisuutta ajatellen. Kotivo sähkösaneeraus on nopea ja turvallinen tapa nykyaikaistaa kiinteistön sähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella.

Kotivo etsii nyt Turun alueelle Account Managereita vahvistamaan myyntitiimejään!

Tehtävänkuvasi muodostuu uusasiakashankinnasta ja henkilösuhteiden luomisesta puhelimitse ja kentällä, uusien ja alkavien projektien kartoittamisesta, tarjousten laadinnasta sekä asiakasprojektien hallinnasta yhteistyössä Kotivon projektinhallinnan kanssa. Teet yhteistyötä muun Kotivon myyntihenkilöstön sekä projektipäälliköiden kanssa. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta omalla myyntialueella ja pääasiallisesti toimitkin kentällä Turussa.

Tehtävään etsimme itseohjautuvaa ja sosiaalista henkilöä, joka motivoituu asiakaskohtaamisista. Arvostamme aiempaa kokemusta myyntitehtävistä, mutta sitäkin enemmän etsimme nopeaa oppimiskykyä ja innokkuutta lähteä kasvattamaan sähkösaneerausten myyntiä Turussa. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen vastaanottavaisessa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä. Kiinnostus teknistä alaa kohtaa on etu, mutta ei vaatimus. Toivomme, että viihdyt kanssamme myös pidempään ja tarjoammekin hyville tekijöille uramahdollisuuksia.

Hakijalta edellytämme:

  • Motivaatiota kehittyä myyntityössä
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Yhteistyökykyä ja paineensietokykyä, B-ajokorttia sekä omaa autoa
  • Suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Kotivo tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisen tehtävän, jossa ei tule vastaan kahta samanlaista päivää ja jossa pääset oppimaan todella paljon
  • Vastaanottavaisen työyhteisön ja kokeneen tiimin tuen
  • Kattavan perehdytyksen
  • Mahdollisuuden päästä kasvattamaan myyntiä omalla myyntialueellaan
  • Urakehitysmahdollisuuksia koko Renoa Group:n organisaation laajuisesti

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetähän viimeistään 10.11.2019 mennessä CV:si ja hakemuksesi täällä: https://apply.atalent.fi/kotivo-account-manager-11-2019. Kerrothan hakukirjeessäsi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Kotivosta voit lukea lisää osoitteessa www.kotivo.fi/. Tarkempiin tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom[at]atalent.fi, +358 50 505 3170).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Aarno etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa projektipäällikköä vastaamaan eri peruskorjaushankkeiden projektitehtävistä sekä niiden koordinoinnista!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen