Account Manager

Julkaistu 25.10.2019

Kotivo Oy on kiinteistöjen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys. Sähkö on entistä isompi osa elämäämme, mutta monessa omakotitalossa on vanhentunut sähköjärjestelmä. Sähkötekniikan tekninen käyttöikä on 20-40 vuotta. Vanhat sähköjärjestelmät voivat aiheuttaa vanhetessaan henkilö- ja paloturvallisuusriskin. Suomessa syttyykin vuosittain 1500 sähkön aiheuttamaa tulipaloa. Meillä Kotivolla on vahva halu muuttaa kiinteistöjen sähköjärjestelmät turvallisiksi tulevaisuutta ajatellen. Kotivo sähkösaneeraus on nopea ja turvallinen tapa nykyaikaistaa kiinteistön sähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella.

Kotivo etsii nyt Turun alueelle Account Managereita vahvistamaan myyntitiimejään!

Tehtävänkuvasi muodostuu uusasiakashankinnasta ja henkilösuhteiden luomisesta puhelimitse ja kentällä, uusien ja alkavien projektien kartoittamisesta, tarjousten laadinnasta sekä asiakasprojektien hallinnasta yhteistyössä Kotivon projektinhallinnan kanssa. Teet yhteistyötä muun Kotivon myyntihenkilöstön sekä projektipäälliköiden kanssa. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta omalla myyntialueella ja pääasiallisesti toimitkin kentällä Turussa.

Tehtävään etsimme itseohjautuvaa ja sosiaalista henkilöä, joka motivoituu asiakaskohtaamisista. Arvostamme aiempaa kokemusta myyntitehtävistä, mutta sitäkin enemmän etsimme nopeaa oppimiskykyä ja innokkuutta lähteä kasvattamaan sähkösaneerausten myyntiä Turussa. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen vastaanottavaisessa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä. Kiinnostus teknistä alaa kohtaa on etu, mutta ei vaatimus. Toivomme, että viihdyt kanssamme myös pidempään ja tarjoammekin hyville tekijöille uramahdollisuuksia.

Hakijalta edellytämme:

  • Motivaatiota kehittyä myyntityössä
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Yhteistyökykyä ja paineensietokykyä, B-ajokorttia sekä omaa autoa
  • Suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Kotivo tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisen tehtävän, jossa ei tule vastaan kahta samanlaista päivää ja jossa pääset oppimaan todella paljon
  • Vastaanottavaisen työyhteisön ja kokeneen tiimin tuen
  • Kattavan perehdytyksen
  • Mahdollisuuden päästä kasvattamaan myyntiä omalla myyntialueellaan
  • Urakehitysmahdollisuuksia koko Renoa Group:n organisaation laajuisesti

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetähän viimeistään 10.11.2019 mennessä CV:si ja hakemuksesi täällä: https://apply.atalent.fi/kotivo-account-manager-11-2019. Kerrothan hakukirjeessäsi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Kotivosta voit lukea lisää osoitteessa www.kotivo.fi/. Tarkempiin tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom[at]atalent.fi, +358 50 505 3170).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

Point Capital etsii nyt 1-2 osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen