JedX Medcare

Myyntijohtaja

Julkaistu 19.10.2021

Myyntijohtaja

JedX Medcare on vuonna 2020 perustettu, kotimainen, FFP2, FFP3, N95 ja N99 tason hengityssuojaimia valmistava yritys. JedX:n tuotteet valmistetaan Suomessa ensiluokkaisista materiaaleista ja laadusta tinkimättä. JedX:n oma logistiikkaverkosto JedX Logistics kuljettaa JedX:n tuotteet perille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. JedX:n asiakaskunta koostuu sekä terveydenhuollon ja teollisuuden alan toimijoista että tavallista kuluttajistakin. JedX työllistää tällä hetkellä noin 50 henkeä ja nyt he etsivät sinua, rohkeaa ja osaavaa Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

JedX Medcare etsii nyt rentoa, mutta jämäkkää Myyntijohtajaa kehittämään heidän liiketoimintaansa. Myyntijohtajana JedX:llä pääset rakentamaan heidän myyntiorganisaationsa ja sen koko toiminnan aivan alkujuurista lähtien. JedX tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut sekä johdon tuen tehtävässä alkuun pääsemiseksi, mutta muuten sinulla on vapaat kädet lähteä luomaan JedX:lle tuottavaa myyntiorganisaatiota parhaan näkemyksesi ja kokemuksesi mukaan. Työtehtäviisi kuuluu siis koko JedX:n myyntiorganisaation ja sen myyntiprosessien luominen ja kehittäminen. Suunnittelet esimerkiksi myyntityökaluja, koulutat ja perehdytät uusia myyjiä sekä kehität myynnin mittareita. Lisäksi osallistut myös itse (ainakin aluksi) konkreettiseen myyntityöhön: olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin ja tapaat heitä, esittelet JedX:n tuotteita ja käyt hintaneuvotteluita.

Olet JedX:n etsimä Myyntijohtaja, mikäli sinulla on jo kokemusta ja näkemystä tuloksellisesta myyntityöstä ja uskallat tuoda sen myös esille. Nautit päätöksenteosta ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan asioihin ja luomaan ympärillesi omannäköisesi joukkueen. Osaat tukea tiimiäsi, mutta pystyt myös vaatimaan tulosta kaikilta ja ottamaan välillä itsekin kritiikkiä vastaan. Lisäksi olet tuloshakuinen ja tavoitteellinen, mutta samalla myös rento ja huumorintajuinen. JedX toivoo sinun kykenevän aloittamaan tässä tehtävässä mahdollisimman pian. Työsi on käytännössä päivätyötä arkisin, mutta sinulla tulee olla myös valmius venyä tarvittaessa.

Hakijalta odotetaan:

 • Kaupallista tai teknistä koulutustaustaa
 • Tuloksellista kokemusta myyntityöstä, vähintään 5 vuoden ajalta ja näyttöjä siitä
 • Aikaisempaa esihenkilökokemusta
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja, kuten MS Office-osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen osaaminen
 • Aikaisempi kokemus myynnin CRM-järjestelmistä
 • Aikaisempi kokemus brändimerkkien parissa työskentelystä

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen position laadukkaan ja kotimaisen tuotteen parissa
 • Vapauden tehdä omannäköistä juttuasi: JedX:llä saat oikeasti mahdollisuuden vaikuttaa asioihin ja tuoda esille omia näkemyksiäsi alusta lähtien
 • Nuorekkaan ja rennon työilmapiirin
 • Vahvaa taustatukea Jedx:n johdolta
 • Vaihtuvan työympäristön erilaisten asiakkaiden luona Suomen sisällä

Oletko sinä JedX Medcaren etsimä oma-aloitteinen ja kokenut Myyntijohtaja? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 1.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

JedX Medcaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.jedxmedcare.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten maanantaina 25.10. klo 9-10 ja torstaina 28.10 klo 15-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme JedX Medcaren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Myyntijohtaja

Oletko myyntityöstä ja hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta innostunut aktiivinen tiimipelaaja? EasyPark etsii nyt Helsingin toimistolle kahta aktiivista ja tavoitteellista Junior Account Executivea, täydentämään kasvavaa B2B-myynnin tiimiä!

Etsimme nyt pohjoismaiselle yritysobligaatioiden markkinajohtajalle JOOL Securitiesille tulevaa myynnin ammattilaista Fixed Income Sales -tiimiin!

Myyntijohtaja

Aibidia is looking for driven full-time Junior Account Executives in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success and Product. Your role as Junior Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen