Myyntikoordinaattori

Julkaistu 13.07.2018

Enterlot on vuoden 2014 lopussa Aalto-yliopistossa tehdystä Tekes-projektista Smart Parking for Intelligent Real-Estate (SPIRE) spinnannut startup. Pienellä porukalla on kehitetty vahva back-end, jonka perustalle on tehty mm. kampuspysäköinnin sekä työpaikkapysäköintilaitoksen ennakkoinformaatiosovellus. Nyt Enterlot on lähdössä laajentamaan markkinoitaan niin koti- kuin ulkomaillekin. Toimistomme sijaitsee Otaniemessä. Töitä tehdään siellä missä ollaan.

Älypysäköintiratkaisuihin erikoistunut Enterlot etsii nyt osa-aikaista myyntikoordinaattoria kolmen kuukauden määräaikaiseen projektiin. Myyntikoordinaattorina toimit tärkeässä roolissa etsimässä uusia mahdollisuuksia kasvattaa Enterlotin liiketoimintaa eteenpäin. Tehtävässä pääset osallistumaan asiakasprojekteihin niiden eri vaiheissa. Työtehtäviäsi koostuvat alussa potentiaalisten asiakkaiden prospektoinnista, asiakkaiden kontaktoinnista sekä tapaamisten sopimisesta. Jos haluat, pääset mukaan tapaamisiin ja pystyt kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi lisää. Asioiden ajattelu autoilijoiden näkökulmasta ja kiinteistötalouden tuntemus ovat tässä tehtävässä eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä MS Office -ohjelmien perustaitoja. Arvostamme avointa ja vuorovaikutteista työskentelyasennetta. Lisäksi vahvuuksiasi ovat hyvät ryhmätyötaidot sekä taitosi ajatella asioita asiakkaiden näkökulmasta.

Tämä työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää työkokemusta. Työssä on mahdollista kehittyä ja kasvaa yhä itsenäisempään rooliin. Liiketoiminnallinen ymmärrys on tässä tehtävässä etu. Mikäli sinulla on halua ja näkemystä, pääset mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa myös suunnittelemaan sekä toteuttamaan Enterlotin markkinointistrategiaa.

 Hakijalta edellytetään:

  • Oma-aloitteista työotetta, tarkkuutta ja tehokkuutta
  • Aiempaa kokemusta myyntitehtävistä
  • Hyviä projektinhallintataitoja
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa

Enterlot tarjoaa:

  • Loistavan tilaisuuden kehittää osaamistasi jo opintojen ohella.
  • Pienessä tiimissä pääset näkemään ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin projekteihin, ja pääset jättämään kädenjälkesi toimintamme kehittyessä.
  • Etätyömahdollisuuden ja vapauden omien työskentelyajankohtien määrittämiseen.

Jos mielenkiintosi heräsi lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.7.18 täältä: https://apply.atalent.fi/enterlot-myyntikoordinaattori-7-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan. Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi Enterlotille.

Enterlottiin voit tutustua osoitteessa: www.enterlot.com. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen