Myyntikoordinaattori

Julkaistu 24.09.2018

Projant on Suomen kokonaisvaltaisin markkinointi- ja myyntitoimisto. Autamme asiakasyrityksiämme kasvamaan kehittäen markkinointia ja myyntiä sekä toteuttaen ratkaisut markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja ohjelmistopuolen tarpeisiin. Palvelemme kasvun ja kehittämisen haluisia yrityksiä maanlaajuisesti tuottaen heille lisää kannattavaa kauppaa.

Projantilaisia on yhteensä lähes 40. Konttoreita meillä on Oulussa, Ylivieskassa ja Helsingissä. Palvelemme asiakkaitamme, jotta he voisivat tuottaa asiakkailleen entistä parempaa asiakasarvoa.

Etsimme seuraavaa Projantilaista, eli myyntiin ja asiakastyöhön rohkeasti heittäytyvää työkaveria liittymään joukkoomme joko Oulun tai Helsingin toimistollemme. Myyntikoordinaattorina tulet osallistumaan monipuolisiin asiakasprojekteihimme, joissa tavoitteenasi on esimerkiksi sopia tapaamisia, tehdä myyntityötä tai selvittää potentiaalisten asiakkaiden tarpeita. Yhteinen tavoite vaihtuvilla projekteillamme on kuitenkin auttaa asiakkaitamme myyntiprosessissa eteenpäin. Tehtävässäsi tulet kerryttämään monialaista kokemusta erilaisten asiakastarpeiden parissa sekä B2C että B2B-sektorilla. Lisäksi työviikkoosi kuuluu tulosten raportointia, palavereihin osallistumista ja kehitystyötä.

Etsimme henkilöä, joka on heittäytymiskykyinen ja kehittämishaluinen. Työskentelytavassasi näkyy halu auttaa asiakasta ja tähdätä pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen. Voit omata kaupallisen koulutustaustan ja kokemusta asiakastyöstä, mutta näitäkin tärkeämpää on asenne, tavoitteellisuus ja aktiivisuus työskentelyä kohtaan. Tämä voi siis olla myös ensiaskeleesi kohti myynti- ja markkinointialan osaajaa.

Liittyessäsi joukkoomme tulet osaksi nuorekasta ja motivoitunutta tiimiämme, jolla on taustalla vahvasti myyntiin erikoistuneen organisaation tuki. Tulemme panostamaan kehittymiseesi paljon ja näemme sinut tulevaisuudessa kehittämässä Projantia yhä asiantuntevammaksi ja paremmin asiakasarvoa tuottavaksi toimijaksi.

Hakijalta odotamme:

 • Innostusta asiakastyötä kohtaan ja halua kehittyä tehtävissäsi
 • Uteliaisuutta ja kiinnostusta asiakasprojektejamme kohtaan
 • Tiimityötaitoja, sekä kykyä keskittyä itsenäiseen tekemiseen

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Koulutustaustan kaupallisten opintojen parista
 • Työkokemuksen myynnin tai asiakaspalvelutehtävien parista
 • Englannin ja/tai ruotsin kielitaidon

Tarjoamme sinulle:

 • Myyntiin ja markkinointiin erikoistuneen organisaation tuen varmistamaan onnistumisesi
 • Mahdollisuuden osallistua Projantin myynnin, toimintatapojen ja muiden osa-alueiden kehittämiseen
 • Projantilaiseksi kasvaessasi sinulle aukeaa ovia edetä urallasi ja muovata omaa tehtäväkenttääsi kiinnostuksesi mukaan
 • Kiinteän tuntipalkan
 • Vapaamuotoisen ja nuorekkaan työyhteisön, jossa huumori on osa arkea

Mikäli kiinnostuit Myyntikoordinaattorin tehtävästä Projantilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 7.10.2018 mennessä: https://apply.atalent.fi/projant-myyntikoordinaattori-9-2018 . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Käy tutustumassa Projantiin osoitteessa https://projant.fi/. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin!

Laajennettu todellisuus (AR/MR/VR) muuttaa maailmaa. Liity mukaan! Stereoscape etsii kansainväliseen AR/MR/VR-tiimiinsä lisävahvistusta Solution Sales Executive -tehtävään.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen