InlineMarket

Myyntikoordinaattori

Julkaistu 04.10.2021

Myyntikoordinaattori

InlineMarket – The link between data and growth. Vuonna 2012 perustettu InlineMarket on suomalainen teknologiayritys, jonka missiona on tukea dataa ja tekoälyä (AI) hyödyntäen asiakasyritysten liiketoiminnan ja myynnin kasvua. InlineMarketin tarjoamien modernien ratkaisujen, InlineInsightin ja InlinePredictin avulla yrityksesi myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat pystyvät ennustamaan tuloksia entistä tarkemmin ja hyödyntämään dataa päätöksenteon tukena, mm. uusasiakashankinnan potentiaalisimpien kohderyhmien tunnistamiseksi. Lue lisää osoitteessa: https://www.inlineinsight.com/.

Oletko tavoitteellinen ja myyntityöstä kiinnostunut? Haluatko omalla panoksellasi vaikuttaa palkkatasoosi ja tukea myös asiakasyritysten kasvua? InlineMarket etsii nyt kasvavaan joukkoonsa Myyntikoordinaattoria, täydentämään myynnin ja markkinoinnin tiimiään!

Myyntikoordinaattorina toimit tärkeässä roolissa etsimässä uusia mahdollisuuksia kasvattaa InlineMarketin liiketoimintaa eteenpäin. Tehtävässä pääset osallistumaan InlineMarketin uusasiakashankintaan ja palvelujen myyntiin prosessin eri vaiheissa. Työpäiväsi koostuvat potentiaalisten asiakkaiden prospektoinnista, asiakkaiden kontaktoinnista, tapaamisten sopimisesta sekä muista myynnin tukitehtävistä. Myyntikoordinaattorin roolissa teet tiiviisti yhteistyötä myynnin johdon ja InlineMarketin toimitusjohtajan kanssa, jotka kaikki tukevat sinua kehittymään ja onnistumaan. Yhteistyössä myynnin johdon kanssa pääset osallistumaan asiakastapaamisiin ja esittelemään InlineMarketin tuotteita – oman osaamisesi kehittyessä pääset myös vetämään asiakastapaamisia ja demoja itsenäisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos nautit sosiaalisesta työympäristöstä ja innostut uusien ihmisten kohtaamisesta. InlineMarket tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään taitojasi myynnin asiantuntijana, sekä tukemaan monipuolisten asiakasyritysten ja InlineMarketin liiketoiminnan kasvua. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön, sekä avointa ja vuorovaikutteista työskentelyasennetta. Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi työkokemuksesi myynnin työtehtävistä ja B2B-myyntiprosessin tuntemus, mutta tärkeintä on kuitenkin innostuksesi oppia uutta ja kehittää taitojasi myynnin ja asiakastyön parissa.

InlineMarket tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen roolin osana myynti- ja markkinointitiimiä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään kykysi
 • Kasvuhakuisen toimintaympäristön, jossa panoksellasi on suuri merkitys tavoitteiden saavuttamiseksi ja myös sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteiseen tekemiseen ja myynnin toimintamalleihin
 • Erinomaisen tilaisuuden kehittää myynnillistä osaamistasi B2B-asiakasrajapinnassa vaihtelevien asiakkuuksien parissa, sekä luoda vahvaa roolia InlineMarketin tulevaisuuden myyntiorganisaatiota ja urahaaveitasi ajatellen
 • Rennon työilmapiirin, kannustavan ja motivoituneen tiimin tuen, joka auttaa sinua onnistumaan – Pääset työskentelemään ja perehtymään tehtävään yhdessä InlineMarketin toimitusjohtajan kanssa, joka tukee oppimistasi ja kehittymistäsi aktiivisesti
 • Kilpailukykyisen palkan, kattavat työsuhde-edut, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät toimistotilat ja tiimin kohtaamispaikan Helsingin ytimessä
 • Säännölliset tiimitapahtumat, kuukausittaiset yhteiset lounashetket ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja

Hakijalta odotetaan:

 • Kaupallisen alan koulutustaustaa
 • Aikaisempaa työkokemusta esim. kesätöistä, jonka kautta olet saanut kipinän myyntityöhön
 • Tavoitteellista ja proaktiivista työskentelyotetta sekä rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä InlineMarketin yhteinen työkieli on englanti, mutta asiakkaiden kanssa viestimme pääsääntöisesti suomeksi

Plussaksi katsomme:

 • Aikaisemman kokemuksesi B2B-myynnistä ja -uusasiakashankinnasta sekä ymmärryksesi B2B-myynnin prosesseja kohtaan
 • Hubspot, Salesforce, MS Dynamics tai jonkin muun CRM-ohjelmiston tuntemuksen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 17.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme InlineMarketin palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Myyntikoordinaattori

Vertaa.fi etsii nyt myyntityöstä innostunutta ja tavoitteellista Asiakkuuspäällikköä kasvavaan joukkoonsa, oletko se sinä? Vertaa.fi auttaa sekä kuluttajia löytämään tarpeeseensa parhaat tuotteet että verkkokauppoja tuomaan paremmin omaa tarjontaansa kuluttajien saataville. Asiakkuuspäällikön roolissa pääset toimimaan avainasemassa molempien osapuolten auttamiseksi.

Myyntikoordinaattori

Onko sinulla jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, etkä malta odottaa pääseväsi jakamaan osaamistasi myös muille? Hengityssuojaimia valmistava yritys Jedx Medcare etsii nyt Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

Myyntikoordinaattori

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen