Myyntipäällikkö (Junior & Senior)

Julkaistu 30.01.2020

Aeromon on Cleantech start-up, jonka tavoitteena on muuttaa maailmaa ilmateitse leviävien päästöjen mittausten osalta. Aeromonin ainutlaatuinen mittausjärjestelmää voidaan lennättää dronella paikkoihin, joista päästöjen mittaaminen on ollut aikaisemmin mahdotonta. Analytiikka-alusta ja mobiilit sensorit mahdollistavat lukuisten yhtäaikaisten kaasukomponenttien sekä pienhiukkasten mittaamisen yhtäaikaisesti. Aeromon tarjoaa teollisuusasiakkaillensa mittauspalvelua ja mahdollistaa päästöjen mittaamisen koko teollisuusalueelta hyperlokaalisti ja visualisoi päästöpitoisuustulokset reaaliaikaisesti kartalle.

Aeromon on perustettu vuonna 2015 ja sen päätoimipaikka on Helsinki. Kovassa kasvussa oleva startup on koonnut merkittävän joukon tyytyväisiä asiakkaita mm. Stora Enso, UPM sekä Boliden. Lisää Aeromonista voit lukea osoitteessa https://www.aeromon.fi.

Etsimme joukkoomme kahta Myyntipäällikköä (Junior & Senior) B2B-palvelumyyntiin kansainvälisen kasvumme mahdollistajiksi. Voit olla taustaltasi jo kokenut B2B-myynnin ammattilainen tai vielä myyntiurasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden lupaus. Meillä on mahdollisuus räätälöidä työnkuvaasi sekä asiakasportfoliotasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, kunhan sinulla on kiinnostusta uutta teknologiaa kohtaan ja intoa tehdä tuloksellisesti kansainvälistä myyntityötä!  

Mikäli olet kartuttanut jo useamman vuoden kokemusta B2B-palvelumyynnistä, pääset ottamaan nopeasti lisää vastuuta, kehittämään myyntiprosessiamme sekä liiketoimintaamme kokonaisvaltaisesti. Mikäli olet vielä myyntiurasi alussa, pääset tiimin tuella kasvattamaan omaa osaamistasi kohti B2B-myynnin huippuammattilaisuutta.       

Myynti on luonteeltaan kokonaisvaltaista B2B-palvelumyyntiä, eli käytännössä myyt eri teollisuuden alojen yrityksille ja laitoksille palvelukokonaisuuksia päästöjen kartoittamiseen, sisältäen niin mittauksen suunnittelun, toteutuksen, analytiikan kuin raportoinnin. Vastaat omatoimisesti koko B2B-myyntiprosessista uusasiakashankinnasta tapaamisiin, tarjousten laadintaan, ratkaisujen demoamiseen ja räätälöintiin sekä nykyisten asiakkuuksien kasvattamiseen. Myymiesi ratkaisujen laajuus vaihtelee, mutta kaupat ovat usein kooltaan merkittäviä. Työhosi kuuluu runsaasti matkustamista – tapaat asiakkaita sekä Suomessa että ulkomailla, etenkin Eurooppassa, mutta myös USA:ssa ja Venäjällä. Toimit osana kolmen hengen myyntitiimiä, joten saat tukea työllesi. Tarjoamme sinulle myös koulutusta palvelustamme ja teknisistä ratkaisuistamme.

Etsimme tavoitteellista ja itseohjautuvaa myyjää. Tunnet B2B-myyntiprosessin vaiheet, sinulla on kokemusta palvelujen myynnistä ja osaat kuunnella asiakkaan tarpeita. Uskallat tarttua puhelimeen ja haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa sekä kasvattaa omaamme.

Hakijalta odotamme:

 • Aiempaa työkokemusta B2B-palvelumyynnistä
 • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. tekninen/kaupallinen/luonnontieteellinen)
 • Kiinnostusta uusiin teknologioihin ja valmiuksia oppia uutta
 • Valmiutta matkustaa sekä Suomessa että ulkomailla
 • B-ajokorttia, mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi (mutta emme vaadi):

 • Kokemuksen kansainvälisestä myynnistä
 • Aiemman kokemuksen tekniseltä- tai ympäristöalalta    

Tarjoamme sinulle:

 • Tilaisuuden työskennellä puhtaamman ympäristön puolesta kansainvälisesti kasvavassa cleantech-yrityksessä! 
 • Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamistasi mielenkiintoisen tuotteen ja palvelun parissa. Osaamisesi ja tulosten perusteella saat lisää vastuuta mm. myynnin kehittämisen parissa
 • Kattavan perehdytyksen, tiiviin myyntitiimin tuen sekä innostavan työympäristön pienessä ja ketterässä startupissa
 • Itsenäisen ja joustavan työn, jossa pääset vaikuttamaan toimintatapoihin ja työsi sisältöön 
 • Motivoivan ja kilpailukykyisen palkkamallin (pohjapalkka + provisio) sekä mahdollisuuden osallistua sitouttamisohjelmaan 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 13.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aeromon-myyntipaallikko-junior-senior-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[at]atalent.f).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aeromonin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen