Myyntipäällikkö Varsinais-Suomen alueelle

Julkaistu 22.09.2021

Myyntipäällikkö Varsinais-Suomen alueelle

Talhu Oy palvelee suomalaisia rakennusalan toimijoita jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja toimittaa laadukkaat rakennuskoneet sekä luotettavan jälkimarkkinoinnin. Toimitamme laitteet käyttöön ja pidämme niistä myös huolta. Investointilaitteet tarvitsevat jatkuvaa ylläpitoa ja huolehtimista, jotta niiden tuoma hyöty saadaan irti – Tässä työssä haluamme olla luotettava yhteistyökumppani.

Talhun tuotevalikoima koostuu ainoastaan tunnettujen valmistajien tuotteista, joiden laatu on aidosti testattu ja toimintavarmuus taattu. Seuraamme jatkuvasti koneiden kehitystä, voidaksemme tarjota viimeisimmän tekniikan tuomat edut rakentajille. Talhu palvelee koko Suomen alueella sekä kivijalassa että verkkokaupan kautta. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaan Petikossa, Maskussa ja Kuopiossa. Aluemyyjämme toimivat Hämeestä, Keski-Suomesta ja Oulusta käsin. Sopimushuoltoliikkeidemme avulla tarjoamme myös huoltopalvelut lähelläsi.

 

Talhu Oy etsii nyt Myyntipäällikköä vastaamaan B2B-myynnistä ja asiakkuuksista Varsinais-Suomen alueella. Tässä roolissa pääset vastaamaan Talhun kattavan tuotevalikoiman myynnistä, asiakkuuksista, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Lisäksi vastaat asiakaspalvelusta Maskun toimipisteellä, yhteistyössä samassa kiinteistössä toimivan huoltopisteen henkilökunnan kanssa.

Myyntipäällikön roolissa tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja vaihteleva. Tässä roolissa pääset tekemään liikkuvaa työtä ja myös itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Talhun matala ja ketterä organisaatiorakenne tarjoaa sinulle hyvän tukiverkoston ja selkeät tavoitteet myynnin kehittämiseen ja vastuullisen roolin alueen yhteyshenkilönä. Saat kuitenkin mahdollisuuden määrittää itsellesi parhaat tavat operoida esim. uusasiakashankintaa ja pidempiaikaisten asiakassuhteiden kehittämistä ajatellen.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen roolin, jossa pääset oppimaan joka päivä uutta ja kehittämään osaamistasi
 • Itsenäisen roolin, jossa pääset itse rakentamaan arjen rutiineja ja yhteistyömahdollisuuksia sinun toimintatyyliisi sopiviksi
 • Menestymistä tukee lämminhenkinen ja kannustava työyhteisö
 • Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä Talhun asiakaskuntaan, tuotteisiin ja toimialaan
 • Luotettavan ja arvostetun tuoteportfolion sekä hyvän pohjan lähteä kehittämään myyntiä Varsinais-Suomen alueella
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Lisäksi muut perinteisemmät edut, kuten kulttuuri-, lounas- ja liikuntaedun sekä laajan työterveyshuollon

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • Myyntihenkisyyttä ja aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta
 • Kykyä organisoida omaa työtä ja työskennellä itsenäisessä roolissa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, olet taitava toimimaan yhteistyössä erilaisten tiimiläisten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokorttia ja omaa autoa

Lisäksi luemme eduksi:

 • Ymmärryksesi toimialaa kohtaan tai aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Innokkuuden uuden oppimista ja itsensä kehittämistä kohtaan

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 5.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Talhu Oy:n palvelukseen. Käy tutustumassa yritykseen paremmin osoitteessa: https://talhu.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Myyntipäällikkö

Vertaa.fi etsii nyt myyntityöstä innostunutta ja tavoitteellista Asiakkuuspäällikköä kasvavaan joukkoonsa, oletko se sinä? Vertaa.fi auttaa sekä kuluttajia löytämään tarpeeseensa parhaat tuotteet että verkkokauppoja tuomaan paremmin omaa tarjontaansa kuluttajien saataville. Asiakkuuspäällikön roolissa pääset toimimaan avainasemassa molempien osapuolten auttamiseksi.

Myyntipäällikkö

Onko sinulla jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, etkä malta odottaa pääseväsi jakamaan osaamistasi myös muille? Hengityssuojaimia valmistava yritys Jedx Medcare etsii nyt Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

Myyntipäällikkö

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen