Nuorempi elektroniikka- tai sulautettujen järjestelmien ohjelmistosuunnittelija

Julkaistu 18.10.2019

DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

DooSolutions etsii nyt ammattitaitoiseen tiimiinsä nuorempaa elektroniikka- tai sulautettujen järjestelmien ohjelmistosuunnittelijaa! Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan mielenkiintoisia elektroniikkaratkaisuja erilaisille teollisuusasiakkaillemme. Työtehtävät pitävät sisällään mm. komponenttien valintaa sekä mitoittamista ja piirikaavioiden piirtämistä PADS suunnitteluohjelmalla, tai ohjelmistosuunnittelua ja ohjelmointia esimerkiksi ARM-prosessoreille. 

Tyypillinen työpäiväsi koostuu suunnittelutöistä ja siitä, että pääset kollegoidesi kanssa vaihtamaan ajatuksia ja ratkomaan teknisistä pulmia. Asiakkaamme ja projektimme sijaitsevat PK-seudulla, joten joskus palaveri voi olla myös asiakkaamme tiloissa, joten toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aitoa halua ratkaista asiakkaidemme teknisiä ongelmia. 

Etsimme tarkkaa, pitkäjänteistä ja vahvoilla ongelmanratkaisukyvyillä varustettua tekijää. Olet perusluonteeltasi sitkeä ja rauhallinen. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai alan konkari. Asenteesi on avainasemassa: sinulla on aitoa kiinnostusta suunnittelua ja kehitystä kohtaan. Mikäli opintosi ovat loppuvaiheessa ja etsit lopputyöpaikkaa – ilmoita siitä meille, olemme avoimia ehdotuksille. 

Hakijalta odotetaan:

  • Teknistä korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. elektroniikkainsinöörin opintoja sekä menestyksekästä opintosuoriutumista 
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa halua kehittyä elektroniikkasuunnittelijaksi ja/tai sulautettujen järjestelmien ohjelmistosuunnittelijaksi 

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä, jos olet jo tehnyt joitakin suunnittelutöitä – hienoa! 
  • Ohjelmistosuunnittelu -osaaminen ja /tai osaaminen sulautetuista järjestelmistä 
  • Harrastuneisuus alalta 

DooSolutions tarjoaa sinulle loistavan paikan päästä kasvamaan asiantuntijaksi. Pääset mukaan kokeneempien suunnittelijoiden viereen oppimaan eri teollisuuden toimialoista ja ratkaisuista. DooSolutions on kasvava matalan hierarkian organisaatio, missä työntekijöitä kuunnellaan ja kaikki ovat samanarvoisia. Joustamme tarpeen vaatiessa ja toivomme, että olet valmis sitoutumaan meille pidemmäksikin aikaa. Toivomme, että haluat kehittyä ja kehittää yhdessä kanssamme eteenpäin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja haastavia, mutta toivomme, että se motivoi sinua työssä eteenpäin. Meiltä saat kaiken tarvittavan tuen tehtävässä menestymisen edellytykseksi. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi ja / tai tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään sunnuntaina 3.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/doosolutions-oy-nuorempi-elektroniikka-tai-sulautettujen-jarjestelmien-ohjelmistosuunnittelija-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

DooSolutionista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.doosolutions.fi/fi/etusivu.php. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Vanhempi Rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme DooSolutionin palvelukseen

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen