Nuorempi telinesuunnittelija

Julkaistu 22.08.2018

Ramirent Finland Oy on suomalainen uudis- ja korjausrakentamisen sekä teollisuuden projektien ja kunnossapidon merkittävä palveluntarjoaja. Asiakkaillemme tarjoamme suunnittelu-, projektinjohto-, asennus- ja logistiikkapalveluita yhdessä laajan kalustomme kanssa. Haluamme panostaa ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen ja tämä onnistuu vain osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla.

Olemme osa Ramirent-konsernia, joka toimii 10:ssä Euroopan maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 500 luotettavan ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön terveydestä ja hyvinvoinnista. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, tavoitteemme on kehittää niin meitä kuin yritystäkin.

Haemme Ramirentille telinesuunnittelusta kiinnostunutta rakennusalan taustan omaavaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Mikäli haluat olla mukana suunnittelemassa erilaisten ja monipuolisten kohteidemme teline- ja toteutussuunnitelmia, niin tämä paikka on sinulle. Tässä tehtävässä toimit osana Ramirentin suunnittelutiimiä ja yrität löytää parhaat ratkaisut eri kohteisiimme, jotka sijaitsevat Etelä-Suomessa. Tehtävänkuvaasi kuuluu teline- ja sääsuojien suunnittelua sekä erilaisten toteutussuunnittelmien tekemistä. Työpäiväsi koostuvat pitkälti suunnittelutyöstä, mutta pääset halutessasi myös mukaan työmaille tarkastelemaan suunnittelemasi telineiden tilannetta, samalla tapaat rakennuttajia ja pyrit löytämään oikeat ratkaisut mahdollisiin ongelmiin. Tärkein työkalusi suunnittelutehtävissä tulee olemaan AutoCAD.

Emme odota, että olet valmis telinesuunnittelija. Olisi hyvä, että sinulla olisi jo kokemusta rakennusprojekteista esimerkiksi kesätöiden kautta, mutta oppimispotentiaalisi ja kiinnostuksesi ovat avainasemassa tässä tehtävässä menestymisen kannalta. Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet ja erittäin kattavan perehdytyksen työssä menestymisen tueksi. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista asiantuntijatiimiä. Työskentelytyyliltäsi sinun tulisi olla ongelmanratkaisukykyinen ja toivomme, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi.

Hakijalta edellytämme:

  • Aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita ja kehittää omaa osaamistaan
  • Tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta (esim. AMK)
  • Isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä matemaattista ajattelukykyä
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • Työmaakokemuksen tai harrastuneisuuden
  • 3D-mallinnusohjelma osaamisen

Ramirent tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
  • Kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden kehittää osaamistasi hyvin ripeästi sekä telinesuunnittelijan pätevyyden
  • Matalan hierarkian sekä kokeneet ja asiantuntevat kollegat, joilta saat tarvittaessa aina tukea
  • Monipuoliset koulutusmahdollisuudet

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkona 5.9.18 tänne: https://apply.atalent.fi/ramirent-nuorempi-telinesuunnittelija-8-2018. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muotoisina. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Ramirenttiin pääset tutustumaan tarkemmin täällä: http://www.ramirent.fi/portal/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Sitowise etsii Espooseen taloushallinnon assistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaisuuden ajaksi.

Hae viimeistään: 05.09.2018

Haluatko päästä laittamaan ennätykset uusiksi? Oletko toivonut tiiminvetovastuuta oman myyntityön ohelle? Tässä on mahdollisuus päästä näyttämään kyntesi myynnin parissa, sillä Sector Alarm etsii uutta Kenttämyyntipäällikköä Lahteen tiiminvetovastuulliseen tehtävään.

Hae viimeistään: 05.09.2018

SEB

Interested in learning more about financial markets? Apply for the SEB trainee position as a Markets Trainee!

Hae viimeistään: 05.09.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Antti on työskennellyt rakennusalan tehtävissä jo yli vuosikymmenen verran. Hän työskentelee tällä hetkellä SRV:llä proj...

Paulus edustaa SRV:n nuorta sukupolvea. Hän aloitti talossa työnjohdon harjoittelussa 2018 kesällä, jonka jälkeen hän jä...

Maailman johtavin startup-tapahtuma Slush on kahden päivän mittainen hulluttelu täynnä loistavia puheita, pitchauksia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen