Nuorempi työnjohtaja

Julkaistu 30.10.2020

Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaisiin julkisivukorjauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Olemme vakavarainen ja arvostettu julkisivujen pääurakoitsija. Liikevaihtomme on 3-6 milj. €/vuosi. Olemme toimineet Pirkanmaalla jo 30 vuotta. Toimimme Pirkanmaan lisäksi muualla Länsi-Suomessa sekä Etelä-Suomen alueella.Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella ja vastuitasi voidaan lisätä vähitellen. Työnjohtajana toimit vastaavan työnjohtajan johdolla huolehtien työmaidesi sovituista työvaiheista ja siitä, että ne etenevät suunnitelmien mukaisesti hyvää laatua unohtamatta. Tehtävä sisältää käytännön johtamistyötä työmaalla, mutta myös esimerkiksi budjetointia ja aikataulutusta. Työturvallisuudesta huolehtiminen on myös tärkeä osa vastuitasi. Tehtävänkuva on laaja-alainen, mutta kuten sanottu, pääset eri osa-alueisiin kiinni sopivassa tahdissa! Kohteet, joiden parissa Rapaustekniikka Laurell työskentelee, ovat moninaisia, mutta suurimpana asiakasryhmänä ovat taloyhtiöt. Julkisivuremontteja tehdään paljon esimerkiksi Helsingin ydinkeskustaan. 

Ideaalikandidaattimme tähän tehtävään on henkilö, jolla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto tai opinnot ovat edenneet loppuvaiheeseen. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä saat työhön kokeneiden kollegoiden kattavan perehdytyksen. Toivomme kuitenkin, että olet hankkinut kokemusta työmaaympäristöstä esimerkiksi opintojen harjoitteluiden kautta.  Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti etkä pelkää selvittää ongelmia tai kysyä apua muilta. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti erilaisten asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarvitset tehtävässä myös sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin osaamista sekä B-ajokorttia. 

Hakijalta odotetaan:

 • Pian valmistuvaa tai valmistunutta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkintoa
 • Jo hieman esimerkiksi työharjoitteluiden kautta hankittua työmaakokemusta  
 • Sujuvaa suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen osaamista 
 • B-ajokorttia 
 • Kykyä etsiä ratkaisuja ongelmiin ja rohkeutta kysyä apua

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ja/tai julkisivualalta

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen perehdytyksen: pääset kasvamaan rooliin vähitellen kokeneiden kollegoiden tuella  
 • Urakehitysmahdollisuudet vastaavan työnjohtajan ja projektipäällikön tehtäviin. Meillä osaamisesi tulee kasvamaan nopeasti! 
 • Mahdollisuuden tulospalkkioihin
 • Taloudellisesti vakaan ja kasvussa olevan organisaation, jossa ammattimaisuus ja inhimillisyys koetaan tärkeinä
 • Työyhteisön, jossa ideasi kuullaan ja turhaa hierarkiaa ei ole 

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi ja  CV:si viimeistään 15.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rappaustekniikka-laurell-nuorempi-tyonjohtaja-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Rappaustekniikka Laurellista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rappaustekniikka.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rappaustekniikka Laurellin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen