Ohjelmistokehittäjä (2 positiota)

Julkaistu 21.03.2019

Point Group on rakennetun ympäristön osaajakeskittymä, jonka kokeneet asiantuntijat tuntevat erinomaisesti kukin oman osaamisalueensa. Hallitsemme koko rakennetun ympäristön elinkaaren. Tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme huolen, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa. Asiantuntijamme kehittävät tehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja hankkeiden ja rakennetun omaisuuden kokonaishallintaan.

 

 

Me Point Groupilla etsimme tiimeihimme ohjelmistokehittäjiä osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota. Assetpoint, Buildpoint ja Civilpoint kuuluvat Point Group -konserniin, jossa työskennellään yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan ammattilaisten kanssa. Assetpoint tarjoaa ratkaisuja infra- ja kiinteistöomaisuuden tiedonhallintaan, Buildpoint erikoistuu talonrakennusalan ja Civilpoint infra-alan ohjelmistotoimituksiin ja niiden asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen. Olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa Suomen suurimmissa ja tärkeimmissä rakennushankkeissa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tulet sijoittumaan johonkin konsernimme edellä mainittuun yritykseen, mutta työskentelemme ketterästi yhteistyössä saman katon alla ja jaamme asiantuntijuutta yli yritysrajojen. Käy tutustumassa tarkemmin eri yhtiöihimme osoitteessa https://pointgroup.fi/yhtiot/.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohjelmistokehityksestä, intoa uusien teknologioiden omaksumiseen ja valmiutta soveltaa oppimaansa asiakkaidemme tarpeisiin. Työtehtäväsi tulevat liittymään asiakasprojekteihin, joissa osallistut vahvuuksiesi ja kokemustasosi mukaan päämiestemme, Trimblen, Autodeskin ja M-Filesin, tuotteiden asiakaskohtaisten sovelluksien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkuvaiheessa, kokonaisuus ratkaisee.

Meillä hyödyt erityisesti seuraavien teknologioiden ja sovellusalueiden osaamisesta:

 • Microsoftin .Net -alustat
 • Pilvipalvelut ja rajapinnat
 • SQL-tietokannat
 • Web-käyttöliittymät
 • Trimblen ja Autodeskin ohjelmistot
 • Paikkatietoteknologiat
 • BIM-tietomallinnus ja -tietomallistandardit
 • Dokumenttien hallinta

Emme odota, että omaat kokemusta kaikista edellä mainituista kohdista. Sen sijaan arvostamme haluasi oppia uutta ja kykyä omaksua uusia teknologioita. Pidämme tärkeänä, että toimimme tuloksellisesti tiimissä ja tuemme toisiamme menestymään. Kehittymistäsi ei tulla jättämään oman onnen nojaan, vaan heti työsuhteesi alussa varallesi on suunniteltu perehdytys, jotta pääset tehokkaasti toimintaamme sisään. Vaalimme henkilöstömme mahdollisuutta osallistua koulutuksiin, alan seminaareihin ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Espoossa sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Järjestämme vuoden mittaan useita yhteisiä henkilöstön tapahtumia, ja syksy huipentuu aina huikeisiin pikkujouluihin. Tarjoamme työntekijöille muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutusturvan vapaa-ajalle ja matkoille, palkitsemisjärjestelmän ja mahdollisuuden osakkuuteen. Panostuksemme henkilöstömme viihtyvyyteen ja monipuolisiin työsuhde-etuihin ovat selvästi tuottaneet tulosta, sillä Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2018 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,68 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki työntekijämme suosittelisivat meitä työpaikkana muillekin.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tietoteknisten opintojen parista
 • Kokemusta ohjelmistokehityksestä käyttäen joitain mainitsemistamme teknologioita/sovellusalueita
 • Halua jatkuvaan osaamisen kehittämiseen
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko ohjelmistokehittäjän tehtävästä Point Groupilla? Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 7.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/point-group-ohjelmistokehittaja-2-positiota-3-2019. Mainitsethan hakudokumenteissa myös mahdollisen GitHub-profiilisi (tai vastaavan) ja palkkatoiveesi.

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Point Groupille.

Käy tutustumassa Point Groupiin tarkemmin osoitteessa: https://pointgroup.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen