Ohjelmistorobotiikan Jr. Konsultti tietotyön automatisointiin

Julkaistu 19.04.2018

LEKAB Communication Systems on vuonna 1994 perustettu vakavarainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan heidän liiketoiminnan prosessien tehostamisessa, digitalisoinnissa ja automatisoinnissa. Lekabin tarjonta koostuu kahdesta osa-alueesta, joista toinen pohjautuu oman tuotekehityksen ohjelmisto- ja mobiiliviestinnän ratkaisuista, ja toinen amerikkalaisen päämiehemme Kofax Inc’n Kapow ohjelmistorobotiikan sekä TotalAgility digitalisaatio -alustatuotteisiin. Asiakaskuntamme koostuu isoista Pohjoismaisista yrityksistä. Pääkonttorimme on Tukholmassa ja Suomen toiminnot hoidetaan Vantaalla sijaitsevan tytäryhtiön kautta.

Työnkuva

Lekab etsii Jr. konsulttia toteuttamaan tietotyön automatisoinnin asiakasprojekteja RPA-liiketoimintajohtajansa aisaparina, osana pohjoismaista Digital Transformation and RPA -tiimiä. Lekabin tiimin tavoitteena on kasvattaa sinusta jatkuvasti uudistuvien RPA-ratkaisujen huippuasiantuntija. Sinun tavoitteenasi on laittaa itsesi likoon ja saamasi opit käytäntöön Lekabin asiakasyritysten toimintaprosessien toteuttajana.

Ensisijainen tehtäväsi Jr. Konsulttina on asiakkaan prosessien mallinnus ja Kofax Kapow -robottien toteuttaminen sekä automatisoitujen prosessien käyttöönotto, testaaminen ja jatkokehitys yhdessä asiakkaan kanssa. Mentorinasi toimii Lekabin Head of Smart Process Automation & Digital Transformation Mikko Kiurunen. Pikkuhiljaa saat hoidettavaksesi myös muita projekteja.

Jr. Konsultin työnkuva on itsenäinen ja Lekabin tiimi on valmis antamaan sinulle vastuuta niin paljon kuin olet valmis sitä kantamaan. Tavoitteena on, että pystyt toimimaan itsenäisesti asiakasratkaisujen toteuttajana. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa ja Pohjoismaissa omat toiveesi huomioiden. Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen, mutta työajat toki joustavat, mikäli viimeistelet vielä opintojasi. Myös etätyö on osa Lekabin normaaleja työkäytäntöjä.

Kofax Kapow -ohjelmistorobotiikka

Suomeen vasta rantautunut, maailman suurimpien konsernien käytössä oleva Kofax Kapow -ohjelmistorobotti on osa Kofax TotalAgility-tuotealustaa, jonka ratkaisuja pääset hyödyntämään työssäsi laajasti Lekabin ollessa Kofaxin pohjoismainen kumppani. Robotin työnkulku mallinnetaan suoraan Kapow käyttöliittymässä, joka tarjoaa kaikki tarvittavat toimenpiteet. Minkäänlaista scriptien editointia tai jälkikäteen tapahtuvaa konvertointia, saati virheenkäsittelylogiikan rakentamista robotille ei tarvita, vaan robotti on suoraan julkaistavissa suoritukseen käyttöliittymän avulla.

Ketä etsimme:

Etsimme teknisesti orientoitunutta ja nopeasti oppivaa henkilöä, jolla on vilpitön kiinnostus RPA-ratkaisuja kohtaan ja halua kasvaa alan asiantuntijaksi. RPA-ratkaisut kehittyvät ja yleistyvät nyt hurjaa vauhtia, joten uteliaisuus alaa kohtaan ja halu pysytellä uusien ratkaisujen aallon harjalla on alalla menestymisen kannalta tärkeää. Jr. konsultin työssä onnistumisen edellyttää myös aitoa halua ymmärtää ja jatkuvasti kehittää Lekabin asiakkaiden prosesseja ja liiketoimintaa.  Tulevalta Jr. Konsultilta odotamme:

 • Relevanttia korkeakoulututkintoa (AMK/yliopisto) tai loppuvaiheen opintoja (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, automaatiotekniikka, tietojohtaminen, tietotekniikka)
 • Perusymmärrystä tietojärjestelmistä ja palvelinkäyttöjärjestelmistä (erit. Windows Server)
 • Halua kasvaa RPA-asiantuntijaksi ja itsenäiseksi konsultiksi sekä kiinnostusta ongelmanratkaisu- ja kehityslähtöiseen työhön
 • Valmiuksia toimia konsultoivassa asiakastyössä: kykyä kuunnella, hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti ja vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa

Lekabilla pääset:

 • Vauhdilla sisään ohjelmistorobotiikan ja asiakastyön maailmaan
 • Kasvattamaan ammattitaitoasi mentorin ja tiimin tuella
 • Hyödyntämään ensimmäisten joukossa Suomessa Kofax Kapow -ohjelmistorobotiikkaa
 • Vaikuttamaan suoraan merkittävien yritysten prosesseihin ja tehostamaan niin yksilöiden kuin kokonaisten organisaatioidenkin toimintoja
 • Osaksi tiimiä, joka on valmis satsaamaan osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen ja viihtymiseen työssäsi

Hakuohjeet:

Pääset lähettämään hakemuksesi ja CV:si 2.5.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/lekab-ohjelmistorobotiikan-jr-konsultti-tietotyon-automatisointiin-4-2018Huom! Tällä hetkellä järjestelmässämme on tekninen vika. Mikäli hakemuksen jättö ei onnistu linkin kautta, jätä hakemuksesi sähköpostin kautta.

Lekabin toimintaan ja ratkaisuihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://lekab.com/fi/. Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaavat mielellään Recruitment Manager Team Lead Minnamari Jokinen (0503799208, minnamari.jokinen[at]atalent.fi).

Lekab ja aTalent toteuttavat rekrytointiprosessin yhteistyössä. Pyydämme ohjaamaan kaikki hakemukset ja tiedustelut aTalentille. Rekrytointiprosessin aikataulu:

 • 19.4 – 2.5 Haku auki
 • 2.-4.5 aTalentin puhelinhaastattelut, palaute hakemusten perusteella karsiutuville
 • 7.-11.5 Lekabin face-to-face haastattelut, palaute puhelinhaastatteluvaiheessa karsiutuville
 • 14.-18.5 Mahdollinen toinen haastattelukierros Lekabilla, palaute ensimmäisessä Lekabin haastatteluvaiheessa karsiutuville
 • Viim. 18.5 Lopulliset valinnat, palaute toisessa Lekabin haastatteluvaiheessa karsiutuville

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen