Ohjelmistosuunnittelija

Julkaistu 22.03.2019

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Tuotevalikoimassamme ovat tämän hetken johtavat mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin. Olemme toimineet alalla jo yli 50 vuotta ja olleet edelläkävijöitä monien uusien ratkaisujen kehittämisessä. Lue lisää www.labkotec.fi.

Oletko haaveillut urasta, jossa pääset yhdistämään elementtejä sekä ohjelmistokehityksestä että automaatiotekniikasta? Labkotecin ohjelmistosuunnittelijana pääset heti mukaan suureen projektiin, joka vie sinut yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden äärelle. Tulet kehittämään jo käytössä olevaa vesihuollon mittaus- ja teollisuusautomaatiojärjestelmää, jonka avulla optimoidaan vedenjakelua pääkaupunkiseudulla. Työskentelet kokeneemman ohjelmistosuunnittelijan työparina ja osallistut ohjelmistotuotannon eri vaiheisiin suunnittelusta, kehitykseen, testaukseen ja ylläpitoon. Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Pirkkalassa, mutta perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös Vantaan toimipisteeltä käsin.

Toivomme, että sinulla on IT- tai automaatioalan korkeakoulutausta (AMK/DI) sekä jo jonkin verran työkokemusta ohjelmoinnin parista. Voit olla opintojesi viimeistelyvaiheessa tai jo työkokemusta kerryttänyt osaaja, roolin vastuu muotoutuu tekijänsä mukaan. Toivomme sinulta ohjelmointikokemusta .NET ympäristössä sekä osaamista JavaScriptistä ja SQL:n tuntemusta. Arvostamme myös harrastuneisuutta ohjelmoinnin parissa. Osaaminen automaatiotekniikasta ja/tai ymmärrys teollisuusautomaatiosta auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Labkotecin tiimissä on tilaa uteliaalle, itseohjautuvalle ja kehittymishaluiselle tekijälle, joka ei pelkää haastaa itseään. Tulet toimimaan vahvasti asiakasrajapinnassa, joten sinulta löytyy heittäytymiskykyä sekä rohkeutta tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Hakijalta odotetaan:

 • IT- alan korkeakoulutausta (AMK/DI)
 • Aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista
 • Ohjelmointiosaamista .NET ympäristössä
 • JavaScript osaamista
 • SQL ymmärrystä
 • B- Ajokortti
 • Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ymmärrystä teollisuusautomaatiosta
 • Harrastuneisuus ohjelmoinnin parista

Labkotecilla arvostetaan sitoutuneisuutta ja kehittymishalua. Hyvästä työilmapiiristä kertoo Labkotecin työntekijöiden pitkät työurat. Labkotecillä pidetään hyvää huolta työntekijöistä ja heille tarjotaan laajasti erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhyvinvointiinsa.

Tarjoamme sinulle:

 • Asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät puitteet omaan kehitykseen ja kasvuun
 • Mahdollisuuden syventää osaamista mittavien projektien parissa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut
 • Laajan ja kattavan työterveyshuollon

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 03.04.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/labkotec-ohjelmistosuunnittelija-3-2019. Lisääthän mukaan myös linkin GitHub-profiiliisi tai toimitat meille muita relevantteja työnäytteitä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Labkotecista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.labkotec.fi/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Labkotecin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen