Deal Comp

Operations Assistant

Julkaistu 08.04.2021

Deal Comp Oy on Suomen johtavia vaativien olosuhteiden ja mobiiliin kenttäkäyttöön sekä ajoneuvoihin tarkoitettujen kestävien tietokoneiden ja reitittimien toimittaja. Yli 25 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla myös suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisia erikoistuotteita ratkaisemaan ongelmia, mihin markkinoiden tarjoamat tuotteet eivät sovellu.

Painopistealueena ovat asiakaskohtaisesti suunnitellut vaativiin olosuhteisiin soveltuvat “kaikenkestävät” tietokoneet sekä tietoliikennelaitteet. Päämiehemme ja kumppanimme ovat maailmalla teknologisesti ja laadullisesti huipputason saavuttaneita sulautettujen ja mobiilien teollisuustietokoneiden, kosketus­näyttöjen ja elektroniikkakomponenttien valmistajia.

Deal Comp Oy etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista henkilöä Operations Assistant rooliin, osaksi viisihenkistä tiimiään. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset tukemaan liiketoimintaa myynnin ja markkinoinnin tehtävien parissa. Tehtäväkenttäsi sisältää myyntiprosessin eri vaiheisiin osallistumista, kuten uusasiakashankintaa ja toimitusprosessin valvontaa sekä markkinoinnin tehtäviä, kuten sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja markkinointimateriaalien koontia.

Tehtävässä aloittaessa tulet toimimaan tiiviisti yrityksen perustajan oikeana kätenä, tukien operatiivisen toiminnan pyöritystä. Kokemuksen karttuessa pääset ottamaan enemmän vastuuta myynnin saralla, osallistumalla koko myyntiprosessin kaareen sekä päämies- ja asiakassuhteiden hoitoon. Voit omalla kiinnostuksellasi vaikuttaa tehtävänkuvaan ja halutessasi ottaa suurempaa vastuuta myös markkinoinnin suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä kohtuullisen ajan sisään vastuullisempaan rooliin!

Tarvitsemme ensisijaisesti tukea myynnin parissa, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myynnin tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Voit olla uraasi aloitteleva osaaja, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Deal Compin tiimissä on tilaa aktiiviselle ja erinomaiset tiimityötaidot omaavalle tekijälle, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn eikä pelkää ottaa haltuun uusia työtehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:

 • Aikaisempaa kokemusta myynnistä (esim. kesätöistä tai harjoitteluista)
 • Aktiivista työskentelyotetta sekä tiimityötaitoja
 • Kehittymis- ja oppimishalukkuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kaupalliset tai tekniset opinnot (esim. ICT- tai elektroniikan saralta)

Tarjoamme sinulle:

 • Pienen yrityksen rennon ja tiiviin työilmapiirin, ilman turhaa byrokratiaa
 • Kansainväliset ja mielenkiintoiset projektit
 • Mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit sekä tukea kehittymiseesi
 • Laajat mahdollisuudet kehittyä ja saada lisävastuuta
 • Toimistotilat Helsingin Haagassa
 • Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Deal Comp Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Deal Comp Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://dealcomp.fi/fi/deal-comp/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Operations

Business Tampere etsii nyt osa-aikaista taloushallinnosta ja kirjanpidosta kiinnostunutta taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Taloushallinnon assistenttina pääset kerryttämään käytännön osaamista erilaisten taloushallinnon työtehtävien parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen