Deal Comp

Operations Assistant

Julkaistu 08.04.2021

Deal Comp Oy on Suomen johtavia vaativien olosuhteiden ja mobiiliin kenttäkäyttöön sekä ajoneuvoihin tarkoitettujen kestävien tietokoneiden ja reitittimien toimittaja. Yli 25 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla myös suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisia erikoistuotteita ratkaisemaan ongelmia, mihin markkinoiden tarjoamat tuotteet eivät sovellu.

Painopistealueena ovat asiakaskohtaisesti suunnitellut vaativiin olosuhteisiin soveltuvat “kaikenkestävät” tietokoneet sekä tietoliikennelaitteet. Päämiehemme ja kumppanimme ovat maailmalla teknologisesti ja laadullisesti huipputason saavuttaneita sulautettujen ja mobiilien teollisuustietokoneiden, kosketus­näyttöjen ja elektroniikkakomponenttien valmistajia.

Deal Comp Oy etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista henkilöä Operations Assistant rooliin, osaksi viisihenkistä tiimiään. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset tukemaan liiketoimintaa myynnin ja markkinoinnin tehtävien parissa. Tehtäväkenttäsi sisältää myyntiprosessin eri vaiheisiin osallistumista, kuten uusasiakashankintaa ja toimitusprosessin valvontaa sekä markkinoinnin tehtäviä, kuten sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja markkinointimateriaalien koontia.

Tehtävässä aloittaessa tulet toimimaan tiiviisti yrityksen perustajan oikeana kätenä, tukien operatiivisen toiminnan pyöritystä. Kokemuksen karttuessa pääset ottamaan enemmän vastuuta myynnin saralla, osallistumalla koko myyntiprosessin kaareen sekä päämies- ja asiakassuhteiden hoitoon. Voit omalla kiinnostuksellasi vaikuttaa tehtävänkuvaan ja halutessasi ottaa suurempaa vastuuta myös markkinoinnin suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä kohtuullisen ajan sisään vastuullisempaan rooliin!

Tarvitsemme ensisijaisesti tukea myynnin parissa, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myynnin tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Voit olla uraasi aloitteleva osaaja, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Deal Compin tiimissä on tilaa aktiiviselle ja erinomaiset tiimityötaidot omaavalle tekijälle, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn eikä pelkää ottaa haltuun uusia työtehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:

 • Aikaisempaa kokemusta myynnistä (esim. kesätöistä tai harjoitteluista)
 • Aktiivista työskentelyotetta sekä tiimityötaitoja
 • Kehittymis- ja oppimishalukkuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kaupalliset tai tekniset opinnot (esim. ICT- tai elektroniikan saralta)

Tarjoamme sinulle:

 • Pienen yrityksen rennon ja tiiviin työilmapiirin, ilman turhaa byrokratiaa
 • Kansainväliset ja mielenkiintoiset projektit
 • Mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit sekä tukea kehittymiseesi
 • Laajat mahdollisuudet kehittyä ja saada lisävastuuta
 • Toimistotilat Helsingin Haagassa
 • Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Deal Comp Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Deal Comp Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://dealcomp.fi/fi/deal-comp/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Small Giant Games are currently looking for an independent and organized go-getter – also known as the Office Manager – to join the ever-growing ranks of Small Giant Games in Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen