Inderes

Osakeanalyytikko

Julkaistu 05.10.2021

Osakeanalyytikko

Inderes yhdistää pörssiyhtiöt ja sijoittajat. Inderesin yhteiskunnallisena tavoitteena on demokratisoida tieto finanssimarkkinoilla, jotta kaikilla olisi tiedon puolesta yhtäläiset mahdollisuudet sijoittaa ja säästää omaan tulevaisuuteensa.

Inderesin sijoittajayhteisöön kuuluu yli 64 000 aktiivista osakesijoittamisesta kiinnostunutta jäsentä, joille tarjoamme palveluja sijoitustoiminnan ja -osaamisen kehittämiseksi sekä verkostoitumisen ja sijoituspäätöksen tueksi. Inderesin asiakkaana on yli 150 pörssiyhtiötä, jotka haluavat palvella omistajiaan ja sijoittajayhteisöä tarjoamalla parempaa sijoittajaviestintää. Rakennamme pörssiyhtiöiden tarpeisiin ratkaisuja, joiden avulla voidaan tehdä vaivatonta, tehokasta ja oikeat kohderyhmät tavoittavaa sijoittajaviestintää.

Inderes-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 8,7 miljoonaa euroa ja EBITA-marginaali 19,9 prosenttia.

 

 

Oletko aktiivinen sijoittaja, innostunut oppimaan pörssiyhtiöistä lisää ja tekemään tutkimusmatkaa pintaa syvemmälle? Inderes etsii nyt Osakeanalyytikkoa kasvavaan tiimiinsä – Tämä on mahdollisuutesi liittyä Suomen sijoitusmaailman kovimpaan huippuun.

Osakeanalyytikon työnkuva Inderesillä on vaihteleva ja monipuolinen, eikä mikään päivä ole samanlainen. Isossa kuvassa saat osakeanalyytikon roolissa oman salkun seurattavia yrityksiä ja tehtäväsi on tuottaa laaja-alaista ja riippumatonta analyysiä niiden toiminnasta. Päivittäisessä arjessa päiväsi pitävät sisällään mm. aktiivista pörssin ja osakemarkkinoiden seurantaa, tiedonhankintaa ja yritysten toimintaan tutustumista, yhteydenpitoa pörssiyhtiöiden edustajiin sekä analysointia ja raportointia. Pääset tutustumaan yritysten toimintaan hyvin syväluotaavasti ja tekemään aktiivista yhteistyötä sijoittajaviestinnästä vastaavien asiantuntijoiden tai johtajien kanssa – samalla alan verkostosi kasvaa.

Analyysitulosten viestintä on myös merkittävä osa osakeanalyytikon työtä ja tässä tehtävässä pääset aidosti jättämään jälkesi sijoittajayhteisöön ja julkaisujen kautta tuottamaan merkittävää lisäarvoa sijoittajille. Sinun ei tarvitse olla viestinnän ammattilainen, vaan pääset roolissa kehittämään viestintätaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti. Odotamme sinulta kuitenkin innostusta ja heittäytymiskykyä hypätä kertomaan analyysituloksia myös sosiaaliseen mediaan ja valmiutta tehdä yhteistyötä eri medioiden ja tiedotusvälineiden kanssa.

Analyytikon roolin monipuolisuuteen ja työn tarjoamiin kehittymismahdollisuuksiin pääset tutustumaan tarkemmin kuuntelemalla InderesPodin jaksot: 2. Mitä Analyyikon työ pitää sisällään ja 109. Mikael Rautanen ja analyytikkouran opit.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kaupallisen tai teknisen alan opinnoista
 • Vahvaa kiinnostusta osakeanalyysejä kohtaan, ymmärrystä tilinpäätösanalyysistä sekä kykyä muodostaa selkeitä näkemyksiä ja arvonmäärityksiä yhtiöistä oman analyysin pohjalta
 • Vahvaa MS Office -työkalujen tuntemusta sekä numerotarkkaa, ahkeraa ja itsenäistä työskentelyotetta. Olet myös taitava toimimaan tiimissä ja erilaisten sidosryhmien kanssa
 • Kiinnostusta ja omaa harrastuneisuutta sijoittamista kohtaan sekä innostusta päästä oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi osakeanalyysin parissa
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi

Lisäksi arvostamme:

 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai esimerkiksi yritysjärjestelyjen tai konsultoinnin tehtävistä
 • Esiintymistaitoja ja/tai heittäytymiskykyä

Inderes tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset toimimaan hyvin näkyvässä roolissa suomalaiselle sijoittajayhteisölle ja pörssiyhtiöille
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista hyvin laaja-alaisesti sekä päästä verkostoitumaan pörssiyhtiöiden ja median vaikuttajien kanssa
 • Matalahierarkisen työyhteisön, jossa pääset myös itse vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaan mielenkiinnon kohteiden mukaan.
 • Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation, joka kasvaa vastuidesi mukana
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä puhelinedun
 • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Sitoutuneen ja kannustavan tiimin tuen, joiden kanssa viihtyy myös vapaa-ajalla – Työpäivien jälkeen tarjolla on erilaisia liikunta- ja harrastuskerhoja

Analyytikon tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja roolissa työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Inderesin palvelukseen. Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin tilanteestasi riippuen.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 20.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Inderesiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.inderes.fi/fi ja organisaation toimintamalliin Inderes Playbookin kautta. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Osakeanalyytikko

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

Osakeanalyytikko

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen