Ostaja

Julkaistu 03.09.2018

BE Group Oy Ab on Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys. Palvelemme sekä teollisuutta että rakentamisen sektoria. Tehokkaan hankintatoimen ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden laajimman valikoiman teräksiä, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä sekä alumiineja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme tehneet teräskauppaa Suomessa vuodesta 1868 – jo 150 vuotta!

Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys BE Group etsii nyt aktiivista ja asioihin tarttuvaa ostajaa hankinnan organisaatioonsa Lahteen! Alan murroksen mukana BE Group kehittää toimintaansa digitalisoimalla ostoprosessinsa. Tehtävässä hallinnoitkin yhdessä muun operatiivisen hankintatiimin kanssa mittavia metallivarastojamme käyttäen uutta ostojärjestelmäämme. Hallitset useita työtehtäviä samanaikaisesti ja teet saumatonta yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten ulkomaisten ja kotimaisten metallien toimittajien, myynnin, tuotannon ja varastojen kanssa. Toimintaympäristö on vahvasti kansainvälinen, sillä BE Groupilla on toimittajia lähes kaikilla mantereilla.

Millaista henkilöä siis etsimme? Numerotarkkuutta ja huolellisuutta vaativat tehtävät sopivat sinulle hyvin. Uuden ostojärjestelmän käyttö edellyttää hyviä IT-taitoja ja hallitset Microsoft Excelin käytön. Työskentelet tiimissä ja läheisessä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten roolissa menestyäksesi toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot. Työn nopeatempoisuus vaatii sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.  Kykenet viestimään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin – BE Group toki perehdyttää sinut alalla tarvittavaan sanastoon. Tehtävässä menestyäksesi emme edellytä aiempaa työkokemusta hankinnan parista, mutta toivomme sinun ymmärtävän hankinnan lainalaisuuksia esimerkiksi soveltuvan koulutuksesi kautta.

Tehtävässä liityt osaksi seitsemän hengen operatiivisen hankinnan tiimiä. BE Groupilla on panostettu vahvasti henkilöstön hyvinvointiin ja yritys tarjoaa hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. BE Group edustaa sekä jatkuvuutta että ajan hermolla pysymistä, josta kertoo toisaalta jo 150 vuoden ikä ja pitkät perinteet mutta samalla digitalisaation tuoman murroksen mukana pysyminen ja kestävä kehitys. BE Groupin Lahden toimisto on kesäkuussa 2018 muuttanut hienoihin uusiin toimitiloihin Sibeliustalon viereen idyllisiin maisemiin Vesijärven rannalle.

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. kansainvälinen kauppa tai logistiikka)
  • Hyviä IT-taitoja, huolellisuutta ja numerotarkkuutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Luemme eduksi:

  • Ruotsin ja/tai saksan kielen taidon

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 16.9.2018 mennessä meille täällä: https://apply.atalent.fi/be-group-ostaja-9-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi.

BE Groupiin voit tutustua tarkemmin täällä: http://www.begroup.com/fi/BE-Group-Finland/ Lisätietoja tehtävästä ja prosessista saat aTalentin Recruitment Manager Emma Toivolalta (+358 50 304 5809, emma.toivola@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen