Ostoreskontranhoitaja

Julkaistu 08.01.2019

Delete on yksi johtavista Suomessa ja Ruotsissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa.


Haemme nyt Delete Finlandille oma-aloitteista ja toimeentarttuvaa ostoreskontranhoitajaa taloushallinnon tiimiin. Työ alkaa osa-aikaisena mahdollisimman pian, jatkuen kesätöiden parissa täysipäiväisesti kesäkuusta elokuuhun. Työtehtäväsi koostuvat ostolaskujen tiliöinnistä ja kierrätyksestä. Tehtävässä vastaat sähköisten ostolaskujen vastaanotosta, tiliöinnistä ja kustannusten kohdistuksesta sekä hyväksymiskierron määrittelystä. Lisäksi tehtävään kuuluvat ostolaskuihin liittyvät selvitykset. Sinulla on myös mahdollisuus päästä rakentamaan uuden ostoreskontran automaatiota.

Tiimissä työskentelee 6 alansa ammattilaista ja valittu henkilö tulee toimimaan kesällä kesälomasijaisena ostoreskontrassa. Hän saa tehtäväänsä perehdytyksen sekä kirjanpitotiimimme tuen. Tehtävä on määräaikainen elokuun loppuun, mutta tämän jälkeen valitun henkilön kanssa voidaan keskustella mahdollisuudesta jatkaa tehtävässä syksyllä.

Hakijalta edellytämme:

  • Soveltuvia opintoja yliopistosta tai amk:sta
  • Perusymmärrystä tilikartasta ja tiliöinnistä sekä arvonlisäveron käsittelystä
  • Aiempaa kokemusta ostoreskontran hoitamisesta esimerkiksi kesätöiden parista
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi luemme:

  • Aiemman kokemuksen Microsoft Dynamics AX:n ja ostoreskontraohjelmien käytöstä
  • Tuntemuksen Palette-ohjelmasta

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon saralla kokeneiden ammattilaisten opastuksella
  • Viihtyisät toimistotilat, joiden yhteydessä myös kuntosali työntekijöiden käytössä
  • Ammattitaitoisen tiimin, jossa vallitsee hyvä ja leppoisa yhteishenki

Mikäli kiinnostuit ostoreskontranhoitajan tehtävästä Delete Finlandilla, lähetä CV:si, opintosuoritusotteesi ja hakemuskirjeesi viimeistään 21.1.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/delete-finland-oy-ostoreskontranhoitaja-1-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Delete Finlandille.

Käy tutustumassa Delete Finlandiin osoitteessa www.delete.fi. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisäseltä (puh. 040 584 5425, hanna.vaisanen@atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen