Ostoreskontranhoitaja

Julkaistu 17.12.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/


Wihuri Oy Tekninen kauppa etsii lisävahvistusta ostoreskontran tiimiinsä! Ostoreskontranhoitajana tehtäväsi liittyvät nimenomaan ostoreskontran hallintaan eli tehtäviisi kuuluu esimerkiksi laskujen kierrätykseen lähettäminen ja maksatukset. Pääset myös osallistumaan tiliöintiin sekä tositteiden tekoon. Ostoreskontran tiimi on tiivis 8 henkilön porukka, johon kuuluu myös muiden Wihurin yksiköiden ostroreskontranhoitajat, joten pääset näkemään kattavasti tätä talouden prosessia ja kehittämään omaa osaamistasi.

Etsimämme henkilö ymmärtää numeroiden päälle sekä viihtyy numerotarkkuutta vaativien tehtävien parissa. Tärkeää on, että olet positiivinen tiimipelaaja sekä innokas oppimaan uutta. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi ja käytettäviin järjestelmiin. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa ja etsiä esimerkiksi harjoittelupaikkaa tai olla jo kokemusta kerryttänyt tekijä – tärkeintä meille on, että sinulta löytyy oppimishalua sekä intoa kysyä ja kyseenalaistaa!

Hakijalta odotetaan:

  • Merkonomin tai tradenomin opintoja
  • Kehittymisintoa ja innokkuutta – toivomme, että tuot tiimiimme energiaa ja kyseenalaistavaa luonnetta!
  • Hyvää Excel osaamista ja numeronäppäryyttä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

  • Vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
  • Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 30.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-ostoreskontranhoitaja-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, että voimme edetä jo hakuajalla potentiaalisen kandidaatin löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hakuprosessia, aikatauluja ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen