(Osto)reskontranhoitaja (2 paikkaa)

Julkaistu 25.11.2020

Terra Patris on vuonna 2000 perustettu monialayhtiö. Yhtiö toimii vene-, maanrakennuskone-, sopimusvalmistus- ja polttopuukoneteollisuudessa. Konsernin brandejä ovat Grandezza- ja Finnmaster-veneet, Movax-paalutusratkaisut, Hakkipilke-, Palax- ja Japa-polttopuukoneet. Konsernin vuosiliikevaihtotaso on lähes 90 milj. euroa, ja työllistämme lähes 600 henkeä ympäri Suomea.

Haemme nyt kahta (2) osa-aikaista (osto)reskontranhoitajaa liittymään Terra Patriksen tiimiin ainakin kevääseen 2021 asti, ja mahdollisesti kesänkin yli. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Ylistarossa, Laitilassa ja Haapajärvellä, mutta työkalunasi toimivan modernin ja etäkäyttöisen taloushallintojärjestelmän avulla voit tehdä työtä mistä päin Suomea tahansa! Näin ollen tehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijalle, joka haluaa lisätienestien ansainnan ohella kerryttää ‘oman alan’ työkokemusta.   

Tehtävässä tulet hoitamaan konsernin kaikkien yhtiöiden reskontraa ja työpanostasi tarvitaan erityisesti ostolaskujen puolella. Pääset kuitenkin toimimaan myös myynti- ja matkalaskujen puolella. Koska käsittelemäsi kokonaisuus muodostuu useasta yksiköstä, odotamme sinun kykenevän itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja tiedonhakuun. Esimerkiksi täsmäyttämisten tekeminen ostotilauksiin vaatii toisinaan selvittelyä tavaranvastaanoton suunnalta sähköpostitse tai puhelimitse. 

Etsimillämme tekijöillä ovat taloushallinnon perusteet vahvasti hanskassa. Kaikki vastaava työkokemus toki edesauttaa tehtäväkentän nopeaa omaksumista, mutta riittävällä teoriapohjallakin pärjää varmasti – olit sitten merkonomi, tradenomi tai kauppatieteilijä.   

 Terra Patris on perheyhtiö, joka tarjoaa sinulle viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet ja etätyömahdollisuuden. Yhtiössä pääset kehittymään ja syventämään asiantuntijuuttasi osana alan merkittävää toimijaa, joka haluaa pysyä kehityksen aallonharjalla. Määräaikaisuudesta huolimatta saatkin vapaat kädet kehittää Terra Patriksen taloushallinnon prosesseja, mikäli työsi lomassa teet havaintoja erilaisista tavoista tehostaa prosesseja esimerkiksi automatisoinnin kautta.  

Sinulta odotamme:

  • Vahvaa taloushallinnon perusteiden tuntemusta (merkonomi, tradenomi, kauppatieteet) 
  • Itseohjautuvaa ja proaktiivista työskentelyotetta

Eduksesi luemme:

  • Aiemman työkokemuksen vastaavista taloushallinnon tehtävistä
  • Kehityshalukkuutesi ja -kyvykkyytesi 

Tässä tehtävässä työllistyt aTalentin vuokratyöntekijänä asiakkaamme Terra Patriksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit (Osto)reskontranhoitajan tehtävästä Terra Patriksella, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 8.12.2020 mennessä seuraavan linkin kautta:  https://apply.atalent.fi/terra-patris-ostoreskontranhoitaja-2-paikkaa-11-2020.  Mainitsethan hakemusdokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi. Jätäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa. 

Terra Patriksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://terrapatris.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti@atalent.fi). 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen