Palkanlaskija HR-tiimiin

Julkaistu 23.04.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen monialakonserni. Yli 110-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Wihuri-konserni työllistää noin 5 000 oman alansa ammattilaista. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa sekä liikelentotoiminta. Konserni on laajentunut maailmanlaajuiseksi, mutta suomalaisjuuret ovat edelleen tärkeät perheyrityksen toiminnassa.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Useiden eri alojen ammattilaiset mahdollistavat toimintamme. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii kasvavaan joukkoonsa Palkanlaskijaa osaksi HR-tiimiä! Palkanlaskijan roolissa pääset syventämään osaamistasi monipuolisesti niin palkkahallinnon kuin Teknisen Kaupan esimiesten ja henkilöstön neuvonnan parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. työntekijöiden ja toimihenkilöiden tunti- ja kuukausipalkkojen laskentaa, tilityksiä ja raportointia, esimiesten tukemista palkkahallinnon kysymyksissä sekä henkilöstön neuvontaa esimerkiksi vuosiloma- ja sairauspoissaoloihin liittyen.

Etsimme huolellista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä tekijää iloiseen palkanlaskijoiden tiimiin. Toivomme, että sinulta löytyy jonkin verran aiempaa soveltuvaa palkanlaskennan työkokemusta ja halua kehittää omaa osaamista edelleen – voit olla myös jo kokeneempi palkkahallinnon osaaja. Tehtävässä vastaat oman alueesi palkanlaskennasta, mutta yksin ei tarvitse jäädä, vaan työskentelet osana tiivistä työporukkaa, jossa arvostetaan avoimuutta ja tiimihenkeä.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen työn ja vastuullisen tehtävän perinteikkäässä suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi palkkahallinnon ja työsuhteeseen liittyvien asioiden parissa
 • Koulutusmahdollisuudet ammatillista kehitystä tukemaan ja laajentamaan
 • Hyvän perehdytyksen sekä mukavat ja osaavat työkaverit

Odotamme sinulta:

 • Aiempaa työkokemusta palkanlaskennan tehtävistä
 • Kokemusta TES-tulkinnoista ja työlainsäädännön tuntemusta
 • Soveltuvia kaupallisia opintoja (esim. merkonomi/tradenomi)
 • Oma-aloitteista otetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä innokkuutta kehittää omaa ammattitaitoa
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • SAP HR-järjestelmän tuntemuksen
 • Sujuvan englannin kielen taidon

Oletko sinä etsimämme Palkanlaskija Teknisen Kaupan HR-tiimiin? Lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään ti 7.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-palkanlaskija-hr-tiimiin-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Blåkläder Workwear Center etsii nyt joukkoonsa näkemystä omaavaa, yrittäjähenkistä Marketing Manageria!

Etsimme nyt myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta!

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Controlleria!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen