People & Culture Coordinator

Julkaistu 24.03.2021

HR Plus on strategisten muutosprojektien erityisosaaja, joka tarjoaa toimivia ja edistyksellisiä HR-toimintoja kaikenkokoisille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Tiimin ammattitaidon taustalla on laaja-alainen ja kansainvälinen kokemus johtavista HR-rooleista teollisuuden eri aloilta sekä ymmärrys eri vaiheessa operoivien yritysten tarpeeseen. HR Plus räätälöi jokaisen palvelukokonaisuuden yrityskohtaisesti ja toimii kumppanin roolissa sitoutuneesti ja tiiviisti asiakasyritystä vahvasti tukien. Yrityksen tyytyväisiä asiakkaita ovat useat suomalaiset suuryritykset, sekä kasvava joukko pienempiä yrityksiä. Tutustu HR Plus tiimiin ja yritykseen lisää: https://hrplus.fi/.

HR Plus etsii nyt tiimiinsä uraansa aloittelevaa ja oma-aloitteista People & Culture Coordinatoria vakituiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa pääset ottamaan ensiaskeleesi HR-tehtävien parissa ja näkemään kokonaisvaltaisesti, kuinka HR Plussalla tuetaan asiakasyrityksiä strategisissa muutoksissa. People & Culture Coordinatorin monipuolisessa roolissa pääset tukemaan eri asiakasprojekteissa ja työtehtäviisi sisältyy muun muassa materiaalien ja esitysten valmistelua suomeksi ja englanniksi sekä erilaisissa tutkimuksissa ja hallinnollisissa tehtävissä avustamista. Työpäiväsi sisältävät esimerkiksi erilaisten kyselyiden tekemistä sekä datan analysointia ja visualisointia. Satunnaisesti voit päästä mukaan myös järjestämään virtuaalitapahtumia. Osaamisesi karttuessa pääset mukaan myös asiakastapaamisiin yhdessä tiimin kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Tehtävään etsimämme henkilö on kehittymishaluinen tulevaisuuden HR-ammattilainen, joka tarttuu reippaasti erilaisiin työtehtäviin – olivatpa ne sitten laajempia projektikokonaisuuksia tai rutiiniluonteisempia ad hoc -tehtäviä. MS Officen lisäksi käytät työssäsi eri HR-järjestelmiä, joten tietoteknisten taitojesi tulee olla hyvällä tasolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta käytännönläheistä ajattelutapaa, kykyä hahmottaa olennaiset asiat eri materiaaleista sekä halua auttaa. Haluat saattaa asiat ja projektit laadukkaasti ja määrätietoisesti loppuun asti. Emme odota sinun olevan valmis HR-osaaja, vaan etsimme ennen kaikkea potentiaalia ja intohimoa henkilöstöhallintoa kohtaan.

Tehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Tarjoamme sinulle joustavan tehtävän, joka sopii hyvin sovitettavaksi esim. opintojen oheen. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti noin 30-45 tuntia kuukaudessa ja pystyt itse osittain vaikuttamaan työskentelyajankohtiisi. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi HR Plus -yritykseen.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. henkilöstöjohtaminen, kasvatustieteet tai kaupallinen ala)
  • Intohimoa HR-maailmaa kohtaan sekä halua kehittyä tulevaisuuden HR-asiantuntijaksi
  • Oma-aloitteista, aktiivista, itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelyotetta sekä tarkkuutta
  • MS Office-taitoja, erityisesti hyvää Excel ja PowerPoint–osaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Aikaisempi työkokemus toimistotyöstä katsotaan eduksi

HR Plus tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää arvokasta työkokemusta HR-tehtävien parissa
  • Monipuolisen toimenkuvan erilaisten projektien ja toimeksiantojen parissa sekä mahdollisuuden kehittyä asiakastyön pariin
  • Tukea tehtävään osaavalta ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvalta ja asiantuntevalta tiimiltä, jolla on monipuolista kokemusta HR-alalta
  • Joustavat työajat ja hyvin esim. opintoihin oheen sovitettavan työnkuvan

Innostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään tiistaina 6.4.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös alustavan palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten keskiviikkona 31.3 klo 11-12 ja tiistaina 6.4 klo 10-11.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen