Photono Oy (medtech): R&D Engineer

Julkaistu 24.07.2020

Photono Oy on 2014 perustettu terveysteknologia-alan startup, joka kehittää uudentyyppistä lääketieteellistä mittalaitetta maailmanmarkkinoille. Toimintamme laajentuessa, olemme rekrytoimassa lisää työntekijöitä ja muuntautumassa tutkimusprojektista täysiveriseksi medical laitevalmistajaksi. Photono Oy on äskettäin solminut strategisen sijoittajan kanssa pitkäaikaisen omistus- ja rahoitussopimuksen, joten yhtiön rahoitus on turvattu tuleviksi vuosiksi.


Väestön jatkuva kasvu ja ikääntyminen ovat lisänneet glaukooman riskiä maailmanlaajuisesti ja tätä haastetta taklaamaan etsimme R&D Engineer:ia Photono Oy:lle Helsinkiin! Tehtävässä pääset työskentelemään Photonon ainutlaatuisen lääketieteellisen mittauslaitteen kehityksen parissa. Laitteen tavoitteena on tehdä laadukasta silmänpainemittausta uusimmillla teknologioilla täällä Suomessa sekä globaalisti. Koska olet eturintamassa vauhdittamassa projektin etenemistä, pääset myös itse vaikuttamaan sen sisältöön ja toteutukseen, suunnittelutyökaluista lähtien.

Tulet työskentelemään osana monitieteellistä tiimiä, jossa jokainen tuo oman asiantuntijuutensa projektiin. Työskentelet kokeneen elektroniikkasuunnittelijan työparina, itsekin tehden töitä pääasiallisesti elektroniikan parissa. Photonon kehittämä laite sisältää sulautettuja järjestelmiä. Pääset työssäsi osallistumaan myös mekaniikka- sekä software -ratkaisujen kehittämiseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu  mittauslaitteen kehitystyöhön osallistuminen, suunnittelu, testaus, sen dokumentaatio sekä regulaatioasioihin perehtyminen.  

Hakijalta odotetaan: 

  • Soveltuvaa teknistä korkeakoulutaustaa (DI/AMK)
  • Jonkin verran kokemusta elektroniikkasuunnittelusta  ja tuotekehityksestä
  • Hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa 

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen optiikasta ja  lääketieteellisten laitteiden tuotekehityksestä. Poikkitieteellinen  osaaminen myös muilta tekniikan osa-alueilta, kuten ohjelmoinnista ja mekaniikasta on eduksi, muttei vaatimus. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan ainutlaatuiseen tuotekehitysprojektiin ja käärimään hihasi terveemmän maailman puolesta. Kehittyvä medtech ala tuo mukanaan mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia. Hyppäämällä mukaan Photonon projektiin, sinullakin on mahdollisuus nostaa urakehityksesi uudelle tasolle. Ketterä ja asiantunteva tiimi, vaikutusmahdollisuudet, niin projektiin kuin omaan työhösi, ovat ehdottomasti tehtävän parhaita puolia sekä omiaan lisäämään työhyvinvointiasi. Työsuhde-edut sekä palkkaus ovat räätälöitävissä tarpeidesi sekä kokemuksesi mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 10.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/photono-oy-rd-engineer-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Photono Oy:n nettisivut ovat työn alla, mutta yrityksestä ja tulevasta projektista voit kysyä tarkemmin Sauli Hepo-ojalta  (044 7051319). Soittoaika:  arkisin (ma-to) klo 12-13. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

 Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Photono Oy:n palvelukseen.

Photono etsii parhaillaan toimitiloja hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingistä. Tarkempaa tietoa toimiston uudesta sijainnista saat prosessin edetessä. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen