Portfolio Manager

Julkaistu 22.02.2021

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva alansa johtava sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut toimija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva ja edelleen kasvava. Olemme olleet keskeinen toimija suomalaisilla energiamarkkinoilla koko toimialan nykymuotoisen toiminnan ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

Power-Deriva etsii nyt analyyttistä Portfolio Manageria osaksi salkunhallinnan kasvavaa kuuden hengen tiimiä. Portfolio Managerina päävastuullasi on kaupankäynti sekä asiakasrajapinnassa työskentely. Tehtäviisi kuuluu johdannaiskaupan toteutuksen suunnittelua esimerkiksi asiakkaan liiketoiminnan analysoinnin ja tutkimisen keinoin sekä itse kaupankäyntiä. Näiden lisäksi osallistut asiakkaiden riskinhallintapalveluihin, muuhun raportointiin ja liiketoimintojen mallintamiseen. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös markkinoiden analyysityöhön ja informaation koostamiseen niin sisäisesti kuin asiakkaillekin. Pääset täältä tutustumaan tarkemmin Power-Derivan salkunhoidon palveluihin.

Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti suomalaisessa energiakentässä. Salkunhallinnan tiimissä jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa ja tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä. Tiimin jäsenenä olet kehityshaluinen, vastuuta kantava ja yhteistyötä rakentava asiantuntija. Tarvitset työssäsi analyyttisen ja tarkan työotteen.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia teknisiä, kaupallisia tai muuten tehtävään hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja
 • Riittävää työkokemusta samankaltaisista tehtävistä, esimerkiksi sähkökaupan ja/tai johdannaiskaupan parissa työskentelystä
 • Toimialatuntemusta energiamarkkinoista
 • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä, sekä vuorovaikutustaitoja myös asiakkaiden suuntaan
 • Analyyttisyyttä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. Python, VBA, R, C) ja/tai tietokantaosaaminen
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan Suomen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan. Tässä roolissa ja yrityksessä pääset toimimaan sähkömarkkinoiden ytimessä, sekä osallistumaan kaupankäyntiin kokonaisuudessaan
 • Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat
 • Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon
 • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat monipuoliset tehtävät ja kasvavan vastuun

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 7.3.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Power-Derivan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Portfolio

Berling Capital, suomalaisen perheen omistama vakavarainen sijoitusyhtiö, etsii nyt Finance Manageria tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää monipuolisesti sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vastuualueita, kuten tilinpäätöksen ja kassavirtalaskelmien tuottamisen, tilitoimistoyhteistyön hoitamisen sekä yhtiön sijoitustoiminnan päätöksenteossa tukemisen. Tehtävä on itsenäinen ja toimenkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kiinnostusta ja vahvuuksia vastaavaksi.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen