Procurement Engineer/Specialist

Julkaistu 15.01.2019

Saalasti Oy on maailman johtavia biopolttoaineiden käsittelyyn tarkoitettujen laitteiden valmistajia, jonka tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa. Koneemme toimivat pääasiassa suurissa voimalaitoksissa ja sellutehtaissa. Päätuotteemme ovat erilaiset murskaimet ja hakkurit sekä kuorta kuivaavat kuoripuristimet. Toimitamme myös kokonaisia biomassankäsittelylaitoksia. Saalastilla on valtavasti kokemusta raskaiden koneiden rakentamisesta, sillä yrityksemme juuret alkavat jo vuodesta 1945. Kokemuksemme, ammattitaitomme ja palvelualttiutemme takaavat asiakkaillemme helpot, nopeat ja moitteettomat laitetoimitukset. Saalastista voit lukea lisää osoitteessa: https://saalasti.com/.

 

 

Etsimme Saalastille määrätietoista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa Procurement Engineeria/Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen! Tässä roolissa työskentelet osana teknologiatiimiä: teet hankintaa tuotannon tarpeisiin, valmistelet hankintasopimuksia ja kommunikoit toimittajien kanssa. Kilpailutat ja etsit myös erilaisia laitteiden toimittajia ja alihankkijoita. Rooliin kuuluu lisäksi hankintaan liittyviä kontrollointi- ja raportointitehtäviä. Tässä positiossa on operatiivisen tekemisen ohella tiiviisti mukana toiminnan kehittämisaspeksti ja tehtävänkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksien ja osaamisen mukaan. Tehtävässäsi pääset työskentelemään isojen ja vastuullistenkin kokonaisuuksien parissa. Rooli vaatii aktiivista ja jämäkkää otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen. Toivomme sinulta myös pitkäjänteistä työskentelyotetta ja halua sitoutua yritykseen ja osaamisesi kehittämiseen sen sisällä.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia amk- tai yliopisto-opintoja teknilliseltä tai kaupalliselta alalta
 • Aikaisempaa esimerkiksi harjoittelun kautta hankittua työkokemusta teollisuudesta/tuotannosta
 • Opintojen kautta hankittua ymmärrystä hankintaprosessista ja toimitusketjun hallinnasta
 • Matkustusvalmiutta
 • Vahvaa englannin kielen taitoa ja hyvää käytännön suomen osaamista  

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä
 • Kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä

Tarjoamme sinulle:

 • Tiimin ja mentorin täyden tuen perehtymisellesi
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä omien kiinnostusten ja vahvuuksien mukaan, esimerkiksi Procurement Managerin rooliin
 • Roolin, jossa saat vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa
 • Työpaikan, jonka missiona on innovaatioiden avulla aidosti vaikuttaa kestävään kehitykseen
 • Ihmisläheisen ja arvopohjaisen työyhteisön  

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si viimeistään 29.1.2019 mennessä osoitteessa:  https://apply.atalent.fi/saalasti-procurement-engineer-specialist-1-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Saalastista voit lukea lisää osoitteessa: https://saalasti.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Saalastin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Spinverse is looking for you, an active, courageous and development-driven Project Manager to join their international team in Espoo!

Hepacon, Suomen yksi suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista sähkösuunnittelijaa!

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen