GS1 Finland

Product Service Engineer

Julkaistu 13.12.2021

Product Service Engineer

GS1 Finland Oy on puolueeton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kehittää ja hallinnoi maailman käytetyimpiä tuotetietojen sekä yksilöinnin standardeja, joista tunnetuin on EAN-viivakoodi. Olemme osa globaalia GS1-organisaatiota, joka toimii 114 maassa. GS1-standardit tuovat yritykselle tehokkuutta, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä. Standardit määrittelevät yhteiset tavat muun muassa tuotteiden, toimitusketjun tapahtumien ja paikkojen yksilöintiin, tunnistamiseen sekä tiedon jakamiseen helpottaen saumatonta tiedon liikkumista eri toimijoiden välillä koko arvoketjussa. GS1:stä voit lukea lisää osoitteessa: gs1.fi .

GS1 etsii Product Service Engineeria kasvavaan 25 hengen porukkaansa Helsinkiin. Tehtävässä sijoitut palvelutiimiin, jonka pääasiallisena tehtävänä on huolehtia GS1:n palveluiden palvelukehityksestä, toimivuudesta ja ylläpidosta.

Product Service Engineerina olet keskeisessä roolissa GS1:n palveluiden kehityksessä työskennellen asiakkaiden, teknisten kumppaneiden, asiakkuustiimin sekä tuotepäälliköiden kanssa. Työtehtävät voivat painottua osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen kolmeen eri osa-alueeseen:

 • Integraatiokehitys ja ylläpito, erityisesti API-rajapinnat. Integraatiokehityksessä osallistut GS1:n liiketoimintasovellusten rajapintojen kehittämiseen.
 • Testaustyö pitäen sisällään hyväksyntätestauksen koordinointia ja osallistumista testaustyöhön mm. integraatioiden osalta.
 • Ylläpito ja IT-tuen tehtävät pitäen sisällään asiakastukea mm. integraatioihin liittyen, palveluiden pääkäyttäjätehtäviä sekä palvelukehityksen suunnittelua.

Tulet työskentelemään monien eri sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, jonka vuoksi toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme eduksi myös kokemuksen tai ymmärryksen kaupanalan logistiikka- ja toimitusketjuista sekä päivittäistavarakaupasta. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Tuot mielelläsi näkemyksesi esille ja pyrit toimivimpaan mahdolliseen lopputulokseen, jolla parannetaan ja varmistetaan palveluiden jatkuva toimivuus ja kehitys.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, joka kehittää ja tarjoaa omia uniikkeja palveluitaan
 • Työnantajan, jonka toiminta on puolueetonta, voittoa tavoittelematonta ja merkityksellistä – mm. EAN-viivakoodi näkyy meidän jokaisen arjessa
 • Työyhteisön, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen ja yksilöllisiin urapolkuihin, tästä tehtävästä on kasvumahdollisuus esim. Product Ownerin tai liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin
 • Asiantuntevan ja kannustavan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään
 • Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden (toivoisimme kuitenkin, että voisit työskennellä toimistollamme Triplassa 1-2 päivänä viikossa)
 • Viihtyisät työskentelytilat
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakijalta odotetaan:

 • Muutaman vuoden työkokemusta IT-palvelukehityksestä (esim. integraatiot, IT-tuki, ohjelmistotestaus tai -kehitys)
 • Osaamista jostakin näistä kolmesta osa-alueesta:
  • integraatiotekniikat ja API-rajapinnat
  • integraatio- ja käyttöliittymätestaus
  • IT-tuki ja ylläpito
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tietotekninen koulutus (AMK, YO)
 • ITIL-prosessien osaaminen
 • Salesforce-osaaminen
 • Confluence- ja Jira -osaaminen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan GS1:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi tai linkkaa LinkedIn-profiilisi (hakemuskirje vapaaehtoinen) viimeistään 29.12.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Product

CSI

Etsimme nyt asiakaspalvelutiimiimme Sörnäisiin kielitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä ohjelmistoasiantuntijaa – kenties juuri sinua? Ohjelmistoasiantuntijana toimit asiakasrajapinnassa varmistaen, että ohjelmistojemme käyttö on asiakkaille mahdollisimman sujuvaa. Ensisijainen tehtäväsi on ottaa vastaan asiakkaiden tukipyyntöjä puhelimitse ja meilitse, sekä ratkoa yhteistyössä tiimin kanssa mm. CSI-ohjelmistojen käyttöön, tietokantoihin, Windows-pohjaiseen järjestelmäympäristöön ja integraatioihin liittyviä pulmia, jotka usein vaativat sekä teknistä ymmärrystä että CSI-ohjelmiston osaamista.

Product

FNZ

FNZ is now looking for a customer-oriented Migration Solution Consultant to join FNZ’s team in the Nordics! In this position you’ll be taking ownership on FNZ’s Nordic customers and act as a bridge between their business requirements and the impact of Migration and the technical components. You’ll be leading FNZ’s clients through the Migration implementation, ensuring the requirements from each impacted business unit have been assessed, documented, implemented and ultimately successfully delivered.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen