Aalto University Executive Education

Program Manager (Online-ohjelmat)

Julkaistu 21.07.2021

Program Manager (Online-ohjelmat)

Aalto University Executive Education on Aalto-yliopiston 100 % omistama osakeyhtiö. Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE), asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/.

 

 

Aalto EE etsii nyt tehokasta ja järjestelmällistä Program Manageria liittymään hieman yli 30 hengen Solutions & Impact-tiimiin. Program Managerina tulet työskentelemään muiden ohjelmajohtajien, koordinaattorien sekä liiketoiminta-alueen vetäjien kanssa, sekä talon ulkopuolisten sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelet ja luot uusia, räätälöityjä finanssi- ja vakuutusalan verkkokursseja ja online-toteutuksia Aalto EE:n asiakkaille sekä hallinnoit olemassa olevia online-ohjelmia. Työtehtäviisi kuuluvat siis esimerkiksi asiakkaiden kontaktointi, uusien verkkokurssien ja online-ohjelmien suunnittelu ja käytännön toteutus, sekä nykyisiin ohjelmiin perehtyminen ja asiakkaiden avustaminen niihin liittyvissä kysymyksissä. Verkkokursseista voit lukea lisää näistä osoitteista: https://www.aaltoee.fi/verkkokurssit & https://www.finva.fi/verkkokurssit.

Olet Aalto EE:n etsimä henkilö, mikäli sinulle on jo kertynyt aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, esimerkiksi organisaatioiden sisäisten koulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä projektien suunnittelusta ja hallinnoinnista. Lisäksi sinulla on dynaaminen ja kaupallinen työskentelyote, omaat hyvät priorisointi- ja organisointitaidot, olet pitkäjänteinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä työskentelet näppärästi erilaisten järjestelmien parissa. Aalto EE:lle tärkeintä olisi se, että olet kiinnostunut finanssi- ja vakuutusalasta, motivoitunut toimimaan kyseisessä tehtävässä sekä valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti. Toiveena on, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta alalta
 • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
 • Kokemusta projektien suunnittelusta ja hallinnoinnista
 • Kiinnostusta finanssi- ja vakuutusalaa kohtaan
 • Hyviä digitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä dynaamista ja kaupallista työskentelyotetta
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus pankki-, rahoitus- tai vakuutusalalta ja/tai verkkokurssien tai koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta
 • MPS Prewicen Gimlet Composer- tai Howspace-järjestelmäosaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen työn maailman 50 parhaan johdon kouluttajan joukossa
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • Upeat, osaavat ja auttavat kollegat
 • Etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan
 • Kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun sekä laajennetun työterveyshuollon
 • Erilaisten aihealueiden harrastekerhojen yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja

Oletko sinä Aalto EE:n etsimä tehokas, mutta huolellinen Program Manager? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.8.2021. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen