Project Manager

Julkaistu 30.08.2019

Vuonna 1968 perustettu Polarmatic on ollut yli 50 vuotta johtava ja uraauurtava betoniteollisuuden ratkaisujen tarjoaja. Polarmatic tarjoaa kokonaisratkaisuja: hoidamme prosessisuunnittelun, laitteiston ja järjestelmien mitoituksen, laitteiston toimituksen, asennuksen sekä käyttöönoton. Polarmatic tarjoaa myös huolto-ja korjauspalveluita varmistaen tuotteidensa pitkän elinkaaren.
Polarmaticin innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja hyödyntämällä asiakkaat voivat kasvattaa vuotuista betonituotantoaan ja valmistaa erittäin korkealaatuista betonia ja betonituotteita ympäristöystävällisesti. Samalla saavutetaan huomattavia säästöjä polttoaine-, käyttö- ja huoltokuluissa.

Polarmaticin lämmitys-, ohjaus- ja mittausratkaisuja on asennettu betoniasemille ja betonituotetehtaille ympäri maailmaa jopa erittäin haastaviin ilmasto-oloihin. Polarmaticin pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Tampereella. Yrityksellä on tytäryhtiöt sekä Ruotsissa että Yhdysvalloissa ja lisäksi edustusto Venäjällä. Kaikki tuotteet valmistetaan ja kootaan Suomessa käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja osia. Tuotteet toimitetaan asiakkaille eri puolilla maailmaa. Myynnin ja huollon tukena yritys käyttää paikallisia valtuutettuja yhteistyökumppaneita.

 

 

Oletko teknisesti orientoitunut johtajatyyppi, joka nauttii projektityöskentelystä? Polarmatic, yksi Tampereen kansainvälisen viennin kärkinimistä, etsii joukkoonsa projektipäällikköä. Tulet keskittymään erilaisten lämmityslaitosten toimitusprojekteihin, joissa vastaat projektien koko elinkaaresta: projektin suunnittelusta toteutukseen ja takuuajan koordinointiin. Tehtävässäsi toimit tiiviisti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat asiakaskommunikaation lisäksi myös sisäisestä koordinoinnista sekä suunnittelet teknisiä ratkaisuja yhdessä suunnittelijoiden ja tuotannon työnjohtajien kanssa.

Etsimällämme henkilölllä on tekninen korkeakoulutausta (AMK/DI) esimerkiksi energia-, automaatio- tai konetekniikan parista. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen työskentelyote. Olet persoonaltasi vastuullinen ja kykenet pitämään projektiesi langat käsissä haastavissakin tilanteissa. Työtä tehdään vahvasti sykleittäin, joten olet joustava ja työskentelet luontevasti paineen alla. Tehtävän kansainvälisen luonteen vuoksi kommunikoit sujuvasti paitsi suomeksi myös englanniksi, saksaksi ja/tai ruotsiksi.

Hakijalta odotetaan:

 • Teknistä korkeakoulutaustaa (AMK/DI)
  -Aikaisempaa työkokemusta projektityöskentelystä
  -Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelyvalmiutta
  -Joustavuutta sekä paineensietokykyä
  -Sujuvaa ja monipuolista kielitaitoa (suomi, saksa, ruotsi, englanti)

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
 • Betonialan tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä kerryttämään työkokemusta projektinjohtamisesta kansainvälisessä työympäristössä
 • Monipuolisen työnkuvan haastavalla toimialalla, jonka kautta pääset syventämään asiantuntijuuttasi
 • Ammattitaitoisen ja eteenpäin katsovan tiimin tuen työhösi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 13.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/polarmatic-project-manager-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Polarmaticista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.polarmatic.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Polarmaticin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen