Project Manager (SEO)

Julkaistu 23.09.2019

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 300 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Etsimme eteenpäin katsovaa  Project Manageria (SEO) täydentämään Accountor Finagon kansainvälistä Nordic-markkinointitiimiä Espoon Keilaniemeen!

Toimenkuvassa pääpaino on hakukonenäkyvyyden sekä sisällöntuotannon kehityksessä. Osana Accountor Finagon markkinointitiimiä vastaat projektipäällikkönä hakukonenäkyvyyteen ja sisällöntuotantoon liittyvästä kehitysprojektista sekä niiden kehitykseen tarvittavista muutoksista. Toimenkuvaan liittyy projektin aikataulutuksen, koordinoinnin sekä raportoinnin lisäksi olennaisesti myös jo olemassa olevien kehitysehdotusten “palastelu” ja priorisointi. Tehtäviisi voi kuulua luovempaa hakusanastrategian luomista ja sen mukaisen sisällöntuotannon jalkauttamista sekä teknisempää kotisivujen päivittämistä näkyvyyden parantamiseksi. Saat reilusti vastuuta laajoistakin osakokonaisuuksista (lue: täytettävänä isot saappaat), mutta sen vastapainoksi saat myös luovia vapauksia ja tiimiltä tukea sekä konkreettista apua tekemiseen. Keskeisin tavoitteesi on koordinoida kehitystyötä sekä edelleen jatkokehittää hakukonenäkyvyyttä sekä sisällöntuotantoa samalla luoden vankan pohjan Accountor Finagon hakukonenäkyvyyden huomioivalle sisällöntuotannolle – tekniikkaa unohtamatta. Kehitystyöllä ei siis sen projektiluonteesta huolimatta ole selkeää alkua ja loppua, vaan tekemisen muoto muuttuu ajan myötä. Toimenkuva onkin mielenkiintoinen yhdistelmä strategista “käsienheiluttelua” ja operatiivista tekemistä ja SEO-vastaavana projektipäällikkönä toimit tulevan jatkokehityksen suunnannäyttäjänä.

Aiempi kokemus hakukoneoptimoinnista sekä datalähtöinen ajattelu ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä. Nykyaikaisen markkinoinnillisen osaamisen lisäksi projektijohdollinen osaaminen ratkaisee: sinulla on rohkeus tarttua toimeen ja pidät langat käsissäsi myös kiireessä, tai muuten tiukoissa tilanteissa. Olet myös luonteeltasi utelias, itseohjautuva ja uuttera sekä työssäsi systemaattinen ja aikaansaava. SEO-vastaavana projektipäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, kuten digimainostoimistojen, kotisivutoimittajan ja Accountor Finagon omien sekä freelancer-sisällöntuottajien, joten tyyppinä olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Accountor Finagon markkinointitiimi kokeilee rohkeasti uutta, joten vaikka lopullinen toimenkuva on räätälöitävissä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, niin sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin soveltamaan osaamistasi uusilla tavoilla sekä innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa seuraava askel urallasi ja kehittyä sekä kasvaa hakukoneoptimoinnin parissa raportoiden suoraan digitaalisen markkinoinnin päällikölle!

Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin kautta vuokratyösuhteeseen eli työskentelet alkuun aTalentin konsulttina Accountor Finagolla.  

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, esim. markkinointi, viestintä tai tietojenkäsittely
  • Muutaman vuoden kokemusta hakukoneoptimoinnista osana nykyaikaista markkinointia
  • Projektinhallintataitoja
  • Avoimuutta sekä aitoa halua kehittää toimintatapoja ja viedä muutosta eteenpäin
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös ”good English”

Olet silmissämme yksisarvinen, jos sinulla on myös:

  • Kasvumarkkinoinnin tuntemusta (growth marketing) 
  • Kokemusta erilaisista SEO-työkaluista 

Accountor Finagon viihtyisä ja mukava toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana tiivistä markkinointitiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapoja ja jossa jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt tiimissä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. 

Accountor Finago tarjoaa sinulle:

Accountor Finagon tavoite on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovatkin yrityksen nopean kasvun ja kansainvälistymisen kantava voima, minkä vuoksi yritys panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Accountor Finago on rakentanut itselleen työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Yritys tarjoaa esim. joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi yritys järjestää useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko “talon” tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Innostuitko? Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa 6. lokakuuta 2019 mennessä osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-project-manager-seo-9-2019 Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager, Team Lead Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

A growing startup Arkkeo is looking for a (Junior) Software Developer to develop its mobile and web applications enabling automated loyalty programs!

Front AI is looking for an analytical and customer-oriented System Developer to join its mostly remote development team.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen