Projekti-insinööri

Julkaistu 18.02.2019

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Sweco PM etsii nyt Projekti-insinööriä liittymään joukkoonsa Länsimetro-hankkeeseen Espoonlahden metroaseman rakennustyömaalle! Tässä monipuolisessa roolissa pääset toimimaan kohteen rakennuttamisorganisaatiossa rakentamisen johtamiseen ja ohjaukseen liittyvien tehtävien, kuten aikataulun-, kustannusten-, ja laadunhallinnan parissa.

Tämä tehtävä on erinomainen paikka uraansa aloittelevalle insinöörille: pääset olemaan osa Suomen mittakaavassa todella suuren hankkeen toteuttamista, oppimaan eri alojen asiantuntijoilta ja näkemään rakennushankkeenhallinnan eri vaiheita. Roolia voidaan muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta enemmän toimiston tai työmaan puolelle keskittyväksi.

Tehtävä sopii aktiivisen työskentelyotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle henkilölle, jolla on pohjana soveltuva koulutus rakennusalalta. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta työmaaympäristössä työskentelystä ja ennen kaikkea halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Hakijalta odotetaan:

  • Rakennusalan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Jo jonkin verran työkokemusta työmaa- tai projekti-insinöörin tehtävistä esim. rakennustyömaan kustannusten- tai laadunhallinnasta tai hankinnoista
  • Aktiivista ja napakkaa työotetta
  • Hyviä MS Office-taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää projektinhallintataitojasi ja ymmärrystäsi rakennushankkeenhallinnasta
  • Kehityspolkuja osaamisesi kasvaessa: kartutettuasi kokemusta tästä roolista, on sinun mahdollista edetä esimerkiksi projektipäälliköksi tai jonkin osa-alueen asiantuntijatehtäviin
  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana suurta ja merkittävää hanketta

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 4.3. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sweco-pm-projekti-insinoori-2-2019 . Huomaathan, että saatamme edetä prosessissa potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Swecosta voit lukea lisää osoitteessa: www.sweco.fi . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Swecon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen