Projekti-insinööri (Cleantech)

Julkaistu 12.11.2019

ECP Group on vuonna 2002 perustettu yritys, joka tarjoaa laadukasta ympäristötekniikan osaamista ja kokonaisratkaisuja teollisuusprosessien vaativaan savukaasujen puhdistukseen. Alansa johtava yritys on tunnettu erityisesti sähkösuodattimien valmistajana ja huoltajana. Yhteistyökumppanien kanssa ECP Group  toimii myös muualla Euroopassa ja Aasiassa.

ECP Group hakee nyt projekti-insinööriä monipuolisiin kunnossapidon ja huollon tehtäviin cleantech-alalle! ECP:n Projekti-insinöörinä teet yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä vaikuttamalla hengitysilmamme puhtauteen. Tehtävässä huolehdit yhdessä tiimisi kanssa ECP:n savukaasunsuodattimien (esim. sähkösuodattimien) toimivuudesta merkittävien energia- ja paperiteollisuuden asiakkaidemme parissa. Työhösi kuuluu jonkin verran matkustusta asiakkaidemme tiloihin, joten työ vaatii joustavaa asennetta sekä itsenäistä työotetta. Tulet saamaan tukea asiantuntevalta tiimiltäsi, mutta osaamisesi karttuessa myös työtehtäväsi itsenäistyvät. Tulevaisuudessa pyrimme tarjoamaan sinulle ammatillisesti kehittäviä tehtäviä kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi käyttöönottojen parissa. 

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (AMK/DI) esimerkiksi energia-, ympäristö- tai konetekniikan parista. Sinulla on vahvat yhteistyötaidot, etkä vieroksu asiakasrajapinnassa toimimista. Toimistossa tehtävien dokumentoinnin sekä raportoinnin tehtävien lisäksi olet myös tarvittaessa valmis käärimään hihasi ja tarttumaan tuumasta toimeen toisinaan jopa haastavissakin olosuhteissa. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi teollisuuden prosessitehtävistä auttavat menestymään tässä tehtävässä. Emme jätä sinua yksin, vaan pääset alussa työskentelemään tiimin muiden projekti-insinöörien rinnalla. Kun olet kartuttanut asiantuntijuuttasi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada vastuullesi myös  omia projekteja. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja esim. ympäristö-, kone,- tai energiatekniikka (AMK/DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä esim. kesätöiden tai harjoitteluiden parista
  • Vastuullisuutta ja joustavaa työotetta
  • Kiinnostusta huolto- ja kunnossapitotöihin
  • Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Harrastuneisuutta tekniseltä alalta esim. metalli- tai sähkötöistä 

Tarjoamme sinulle: 

  • Merkityksellisen työn, jossa kannat oman kortesi kekoon puhtaamman ilmanlaadun puolesta
  • Pääset tutustumaan laajasti suomalaiseen teollisuuteen ja sen merkittävimpiin toimijoihin
  • Mahdollisuutta saada vastuulle omia projekteja osaamisen kartuttua

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 26.11.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ecp-group-oy-projekti-insinoori-clean-tech-11-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana. 

ECP Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://ecpgroup.eu/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ECP groupin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen