Projekti-Insinööri/-Päällikkö

Julkaistu 01.09.2020

Aarno on uuden ajattelun insinööritoimisto.  Olemme erikoistuneet mittaviin, vaikeisiin peruskorjaushankkeisiin ja ydinosaamistamme ovatkin saneerausten konsultointi ja suunnittelu avaimet käteen periaatteella. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu konsultoinnin ja suunnittelun lisäksi myös peruskorjaushankkeiden projektijohto, korjaustöiden rakennuttaminen ja valvonta, kuntoarviot- ja kartoitukset, kuntotutkimukset sekä muut asiantuntijatehtävät. Intohimomme on ratkoa vanhojen kerrostalojen saneerausten mukanaan tuomia haasteita.  Toimintamme lähtee syvästä asiakasymmärryksestä: teemme työtämme ihmisille, jotta he voisivat elää onnellisena ympäristössä, joka voi hyvin. Kun vanhaa korjataan on huomioitava paitsi kunkin talon tämänhetkinen kunto ja asukkaiden toiveet tulevasta, myös talon historia, tarina ja energia, niin että kiinteistön arvo säilyy ja jopa kehittyy. Vastuullisuus, monisärmäinen ammattitaito, läpinäkyvyys ja tinkimätön laatutavoite ovatkin yrityksemme kivijalkoja.

 

Etsimme Aarnon dynaamiseen joukkoon uudella tavalla ajattelevaa projekti-insinööriä ja/tai -päällikköä, joka ymmärtää kuinka tärkeää on säilyttää vanhojen talojen henki ja arvokkuus moderneja materiaaleja ja työstötapoja hyödyntäen. Tässä aidosti monipuolisessa roolissa vastaatkin eri peruskorjaushankkeiden – tuttavallisemmin saneerausten – projektitehtävistä sekä niiden koordinoinnista joko itsenäisesti tai yhdessä kokeneemman projektipäällikön kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Peruskorjaushankkeiden hanke- ja toteutussuunnittelu, esim. urakkaneuvottelut, rakennesuunnittelu 
 • Peruskorjaushankkeiden rakennuttaminen ja valvonta
 • Hankkeiden taloudellinen ja aikataulullinen seuranta
 • Yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, esim. infotilaisuudet

Jokaisessa talossa on oma tunnelmansa. Kun vanhaa korjataan on huomioitava paitsi kunkin talon tämänhetkinen kunto ja asukkaiden toiveet tulevasta, myös talon historia, tarina ja energia. Perinteitä kuitenkin saa ja kannattaa haastaa modernisaation keinoin. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua erilaisiin hankekokonaisuuksiin – tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää –  ja riippumatta tehtäväkentän laajuudesta tai sen painotuksesta, keskeisin tavoitteesi on varmistaa, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat, mutta kiinteistöjen arvo säilyy ja jopa kehittyy.

Tässä tehtävässä teet siis tiivistä yhteistyötä paitsi sisäisten, myös eri ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet reipas, sosiaalinen ja palvelualtis. Aarno arvostaa paitsi vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös maalaisjärkeä ja ammattiylpeää tekemistä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea laatutietoinen ja muutenkin huolellinen lähestymistapa: panostat työhösi ja hoidat kaikki asiat loppuun asti kunnolla. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla valmis haastamaan perinteitä ja oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua mittavissa ja haastavissa peruskorjaushankkeissa!

Sinulta odotamme:

 • Rakennusalan koulutusta (insinööri tai DI)
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennusalalta, mieluiten korjaushankkeista
 • Hyviä viestinnällisiä valmiuksia suomeksi ja englanniksi
 • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksesi katsomme:

 • Rakennesuunnitteluosaamisen sekä näppituntuman suunnittelutyökaluihin, esim. AutoCAD

Aarno tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan projektityön mittavissa ja merkittävissä hankkeissa.
 • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä projektiosaajana aina projekti-insinööristä päälliköksi.
 • Aidon mahdollisuuden paitsi haastaa itseäsi (umpi)vaikeissa hankkeissa, myös onnistua omassa työssä: sopivasti töitä, tarvittavat työkalut ja riittävästi tukea!
 • Mukavan ja rennon työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.
 • Kilpailukykyisen palkan lisäksi joustavat työajat, etätyömahdollisuuden ja muut hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurietukortin.

Oletko sinä seuraava aarnolainen? Lähetä sekä ansioluettelosi että motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aarno-projekti-insinoori-paallikko-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Aarnosta voit lukea lisää osoitteessa: https://aarno.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 3512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Aarnon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen