Projekti-insinööri (Sähkötekniikka, 2 kpl)

Julkaistu 7 elo 2018

ESP-konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut kotimainen talotekniikkapalveluja toteuttava yhtiö. ESP–konsernin emoyhtiö on ESP Suomi Oy. ESP Suomi Oy toimii Keski-Suomessa, ES –Projektit Oy, KLA Talotekniikka Oy ja Sähköneliö Oy, jotka toimivat talotekniikkaurakoinnissa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi konserniin kuuluu Pirkanmaan alueella toimivat ESP Tekniikka Oy ja Hämeen Air Service Oy. ESP- konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 30 m€ ja konsernin henkilöstömäärä on n. 150.

ES-Projektit Oy palvelee LVISA-urakoinnissa kotimaassa Uudenmaan alueella. Osaamisalueitamme ovat asuin-, toimitila-, liike- ja tuotantorakennukset sekä vaativat urheilu- ja palvelukeskukset. KVR -hankkeissa toimimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa jo suunnitteluvaiheessa ja etsimme parhaan mahdollisen toteutusmallin hankkeelle. Pyrimme toiminnassamme aina parhaaseen, sillä tyytyväinen asiakas on meille ylpeyden asia.

 

LVISA-urakoinnin asiantuntijayritys ES-Projektit Oy etsii nyt tiiminsä vahvistukseksi kahta kehittymishaluista Projekti-insinööriä! Mikäli haluat työskennellä monipuolisesti niin sähkösuunnittelun kuin projektien työnjohdon tehtävien parissa, tässä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi. Työnkuvaasi sisältyy uudis- ja korjausrakennuskohteiden sähkösuunnittelukuvien laatimista, tarkistusta ja puhtaaksi piirtoa. Lisäksi tuet projektipäälliköitä työnjohdon tehtävissä, kuten tarjouslaskennassa, projektien aikataulutuksessa, tavarahankinnoissa, työmaaneuvotteluissa ja sähköasentajien ohjauksessa. Työskentelet pääosin Lauttasaaren toimistolta käsin, mutta työhösi sisältyy jonkin verran työmaakäyntejä Helsingin ja Espoon alueella.

Etsimme sähköteknisellä opintotaustalla varustettuja järjestelmällisiä ja yhteistyötaitoisia tekijöitä. Katsomme isoksi plussaksi, mikäli sinulta löytyy jo aiempaa sähkösuunnittelun työkokemusta (esim. sähkökuvien käsittely) tai kokemusta työnjohdon tehtävistä ja mahdollisesti myös tarjouslaskennasta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin kehittymishaluinen asenne ja aktiivinen työote. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo hieman kokeneempi osaaja, sillä tehtävänkuva on muokattavissa valittavien henkilöiden taustan mukaan eri painotuksin niin suunnittelu- kuin työnjohtopuoleen. Saat rooliin hyvän perehdytyksen ja tekemistäsi tukevat läheisesti esimiehinä osaavat projektipäälliköt ja mukava työyhteisö. ES-Projekteilla saat vastuuta kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan ja tulevaisuudessa voit kehittyä esimerkiksi projekti- tai suunnittelupäälliköksi.

 ES-Projektit tarjoaa sinulle:  

 • Vaihtelevan toimenkuvan sähköurakointiprojektien parissa ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä sähköalan asiantuntijaksi
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet ES-Projektien mukana esimerkiksi projektipäällikön tai suunnittelupäällikön tehtäviin kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan
 • Osaavan tiimin tuen ja mukavan toimipisteen Helsingin Lauttasaaressa

Odotamme sinulta:

 • Sähköteknisiä korkeakouluopintoja (AMK / YO) ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi
 • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
 • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MS Office)
 • Suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Aiemman työkokemuksen vastaavista sähköalan tehtävistä (esim. harjoittelusta tai kesätöistä)
 • Osaamisen suunnitteluohjelmistoista (esim. CADS Electric)
 • Työturvallisuus- ja/tai sähkötyöturvallisuuskortin
 • Automaatio-opinnot
 • Englannin ja ruotsin kielen osaamisen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään ti 21.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/es-projektit-oy-projekti-insinoori-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

ES-Projekteihin ja ESP-konserniin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: http://www.espoy.fi/fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 7.-15.8. aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[at]atalent.fi) ja 16.-21.8. Recruitment Manager Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Finnmap Infra etsii nyt täydennystä kahdeksan hengen geotekniikkatiimiinsä Helsingin Pasilaan!

virta-atalent

Are you interested in electric cars and the latest technology solutions? Virta is searching for a Technical Support Specialist to strengthen our customer support team! (End of studies – some working experience)

Etsimme Master Data Specialistia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän uudistushankkeen suunnittelu- ja käyttöönottotiimiin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...

Anders Innovations työpaikkana, aTalent Recruiting

Frank has worked at Anders for 1,5 years. He studied computer science at Åbo Akademi and after his studies worked as a w...

nainen tähyilemässä laivan kannelta merelle

Slutrakan för studierna i Jyväskyläs universitet kom emot lite väl snabbt för Maiju förra hösten. Som en snart utexamine...