Projekti-insinööri tai projektipäällikkö

Julkaistu 18.03.2020

Rakennuttamo Oy on vuonna 2015 perustettu pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa toimiva korjausrakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen erikoistunut konsulttitoimisto.

Rakennuttamo Oy etsii kehittymishaluista Projekti-insinööriä tai Projektipäällikköä kasvamaan osaksi heidän asiantuntijatiimiään Helsingin Vallilaan. Työtehtävässäsi pääset toimimaan erilaisten korjausrakennushankkeiden johtamiseen ja ohjaukseen liittyvissä tehtävissä, kuten projektien johtamisessa, suunnittelun ohjauksessa, rakennuttamistehtävissä ja omien halujen mukaan rakennustöiden valvonnassa yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tulet toimimaan tiiviisti eri sidosryhmien kanssa osallistumalla suunnittelukokouksiin, urakkaneuvotteluihin, työmaakokouksiin ja erilaisiin tiedotustilaisuuksiin. Projekteja on laidasta laitaan aina taloteknisistä perusparannuksista käyttötarkoituksen muutoksiin ja lisärakentamiseen. Roolia on mahdollista muokata oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Osaamisesi karttuessa saat vastuullesi omia hankkeita ja projekteja.

Hakijalta odotetaan:

 • Rakennus- tai talotekniikka-alan korkeakoulutaustaa (RKM / Ins.AMK / DI)
 • Työkokemusta työmaalta tai konsulttitoimistosta
 • Toimistotyökalujen hallintaa (esim. Ms Office)
 • Vahvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista

Asioita, jotka helpottavat tehtävässä menestymistä:

 • Aktiivinen ja napakka työote – tartut tehtäviisi itseohjautuvasti ja työskentelet määrätietoisesti myös paineen alla
 • Vahvat vuorovaikutustaidot – toimit luontevasti asiakasrajapinnassa ja nautit ihmisten parissa työskentelystä
 • Kielitaidot – kommunikoit suomen kielen lisäksi kohtuullisesti myös englanniksi

Tehtävä sopii aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen omaavalle ja sosiaaliselle osaajalle, jolla on pohjana soveltuva koulutus rakennusalalta. Voit olla viimeistelemässä opintojasi tai jo hieman kokemusta kartuttanut osaaja, asenteesi ratkaisee. Sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta työmaatyöskentelystä ja ennen kaikkea halua ottaa lisää vastuuta. Tehtävä sisältää käyntejä työmailla ympäri pk-seutua, joten tarvitset B-ajokortin sekä oman auton tai ainakin halukkuutta oman auton hankkimiseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielekkäitä urakehitysmahdollisuuksia
 • Joustavat työajat
 • Kattavan perehdytyksen työtehtävään
 • Pienen ja ketterän yrityksen edut ja mahdollisuudet
 • Työpaikan kuntosaliedun
 • Lounas- ja virike-edun
 • Työterveyspalvelut

Rakennuttamolla pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä tiimisi kokeneempien jäsenten rinnalla. Tiimisi on matalahierarkinen ja rento, ja tiimin keskuudessa vallitsee keskinäinen luottamus. Rakennuttamolla halutaan, että töihin on mukava tulla.

Tutustu tiimiin:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 1.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rakennuttamo-oy-projekti-insinoori-tai-projektipaallikko-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Lue lisää Rakennuttamosta: https://www.rakennuttamo.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998 tai milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Rakennuttamon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen