Projekti-insinööri (teollisuus & tuulivoima)

Julkaistu 02.02.2021

Projekti-insinööri (teollisuus & tuulivoima)

Keski-Suomen Betonirakenne Oy – tuttavallisemmin KSBR – on vuonna 2004 perustettu vastuullinen ja luotettava rakentaja sekä mukava ja ihmisläheinen työnantaja, jonka vahvuus on osaavat työntekijät. Tarjoamme lähes kaikki rakennuspalvelut, mutta erikoisalaamme ovat infran kokonaistoimitukset teollisuuteen ja uusituvan energian kohteisiin. Paikalla valetut massiiviset betonirakenteet on yksi erityisosaamisalue, jossa KSBR on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa tuulipuistojen infran kokonaistoimitusten kanssa. Työtavat, työmaan järjestelmällisyys ja logistinen osaaminen, työn jälki ja aikataulujen pitäminen kuvaavat parhaiten KSBR:n muista erottuvaa laatua. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti teollisuusrakennuttajat ja investorit. Toimimme eettisesti kestävällä tavalla paitsi työssämme, myös suhteessa työntekijöihimme. KSBR:n toimistot sijaitsevat Lappeenrannassa, Pihtiputaalla, Oulunsalossa ja Vantaalla. Toimintaamme kuvaa myös kannattava kasvu: liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 37 miljoonaa euroa, ja vuoden 2020 liikevaihtomme ylitti 60 miljoonaa euroa. Tule meille rakentamaan yhdessä tulevaisuutta!

KSBR etsii kasvunsa tueksi teollisuuden ja tuulivoiman monialaisista kokonaistoimituksista kiinnostunutta projekti-insinööriä osaksi pientä, mutta varsin kansainvälistä moniprojektiympäristöä Lappeenrantaan, Pihtiputaalle, Oulunsaloon tai Vantaalle – kenties juuri sinua? KSBR:n toimintaperiaate on toimia vastuullisena ja luotettavana rakentajana ja vähentää osaltaan ympäristökuormitusta järkevillä valinnoilla. Yrityksen laadukas jälki näkyy useilla eri toimialoilla ja erityistä kasvua on havaittavissa nimenomaisesti teollisuuden sekä myös tuulivoiman parissa. Tuulivoimapuistojen rakentaminen on tällä hetkellä eniten kasvava rakennusteollisuuden ala ja KSBR on Suomessa markkinajohtaja tuulivoiman infrarakentajana. Teollisuusrakentamisestamme yrityksen referenssejä puolestaan ovat Stora Enso jätevesialtaat Ouluun, Nesteen jalostamon vesi- ja jätevesilaitokset Porvooseen sekä Metsä Fibren biotuotetehtaan jätevedenkäsittelylaitos Äänekoskelle.

Projekti-insinöörinä osallistut oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan teollisuuden- ja tuulivoiman infran merkittäviin KVR-toteutuksiin ja vastaat projektien avustavista tehtävistä sekä niiden keskinäisestä koordinoinnista kokeneen projektipäällikön apuna. Projektista sekä sen eri vaiheista riippuen päivittäisiin tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi aikataulutus, kustannusoptimointi, suunnittelun ohjaus sekä suunnittelu-, laatu- ja muiden projektidokumenttien hallinta. Tässä monipuolisessa ja aidosti merkityksellisessä toimenkuvassa sinulla on mahdollisuus osallistua eri toteutusmuodoilla toteutettuihin projektikokonaisuuksiin, sillä esimerkiksi tuulivoimahankkeissa KSBR vastaa paitsi maanrakennuksesta ja paikalla valettavista betonirakenteista, myös sähköasemien ja muuntamoiden toimituksesta. Projekti-insinöörinä keskeisin tavoitteesi onkin varmistaa projektien sujuvuus kustannus-, laatu- ja toiminnallisuusnäkökulmasta!

Teollisuus- ja/tai tuulivoimahankkeisiin erikoistuneena projekti-insinöörinä teet tiivistä yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten viihdyt niin suomalaisen kannon nokassa kuin myös kansainvälisen asiakkaan ulkomaan konttorilla koronan hellitettyä. KSBR arvostaa paitsi vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös käytännön pätevyyttä, aloitekykyä ja maalaisjärkeä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea kyky itsenäiseen ajatteluun ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Projektityö on ajoittain jopa hektistä ja tieto epätäydellistä, joten odotamme sinulta myös kykyä priorisoida ja sietää painetta. Olet lisäksi teknisesti näppärä: sinulla on näppituntumaa alalla käytettäviin suunnitteluohjelmiin ja osaat tulkita suunnittelukuvia. Voit olla joko urasi alkutaipaleella – tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa alan kivikovaksi asiantuntijaksi tai projektipäälliköksi.

Sinulta odotamme:

 • Relevanttia teknistä opintotaustaa (YO/AMK) mieluiten rakennusalalta
 • Aiempaa relevanttia kokemusta, esim. suunnittelusta, koulun tai työn puolesta
 • Näppituntumaa alalla käytettäviin suunnitteluohjelmiin
 • Matkustusvalmiutta myös Suomessa ja B-ajokorttia
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Laaja-alaisen osaamisen oman erikoisosaamisen tueksi
 • Muun kieliosaamisen kuten venäjä, saksa tai espanja

KSBR tarjoaa sinulle:

 • Aidosti merkityksellisen työn ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kerryttää monipuolista työkokemusta osaavien työkaverien tukemana.
 • Mahdollisuuden osallistua kansallisesti merkittävien ja toteutustavaltaan edistyksellisten infrakohteiden rakentamiseen aivan sen etunenässä pääurakoitsijan leivissä.
 • Matalan hierarkian työyhteisön, jossa kaikki jakavat paitsi saman arveluttavan huumorintajun, myös samat työskentelyä ohjaavat arvot: välittäminen, luottamus, yhteistyö ja laatu.
 • Voimakkaasti kasvavan – ja samalla ripeästi kansainvälistyvän – yrityksen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ihmisen kokoisessa yrityksessä.

Oletko valmis hyppäämään tuulen vietäväksi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

KSBR:stä alkavine, käynnissä olevine ja tulevine moniprojekteineen voit lukea lisää täältä kun taas puolestaan uuden työkaverisi, Senjan, työkokemuksista tuulivoimatyömaalla voit lukea lisää täältä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan KSBR:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Projekti-insinööri

Onko sinulla kokemusta projektienhallinnasta sekä kiinnostusta annostelujärjestelmiä kohtaan? Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec hakee Nastolaan tiimiinsä kokenutta Projektipäällikköä. Tässä tehtävässä vastaat projektien johtamisesta ja pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan asiakaskokemukseen sekä verkkopalveluihin erikoistunutta tiimiä, mielenkiintoisten verkkosopimuksiin liittyvien tehtävien parissa? Asiakaskokemus ja verkkopalvelut -tiimin tavoitteena on tehdä satojen suomalaisten arjesta parempaa. Tiimin asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköverkon palveluihin, liittymäpalveluihin sekä sopimus- ja laskutuspalveluihin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen