Projekti-insinööri (tuulivoima)

Julkaistu 10.08.2020

Keski-Suomen Betonirakenne Oy – tuttavallisemmin KSBR – on vuonna 2004 perustettu vastuullinen ja luotettava rakentaja sekä mukava ja ihmisläheinen työnantaja, jonka vahvuus on osaavat työntekijät. Tarjoamme lähes kaikki rakennuspalvelut, mutta erikoisalaamme ovat paikalla valetut betonirakenteet mm. liike- ja julkisrakennuksiin, pysäköintihalleihin, teollisuuteen ja tuulivoimaloihin ja infran kokonaistoimitukset tuulivoimapuistioihin. Paikalla valetut massiiviset betonirakenteet onkin se osaamisalue, jossa KSBR on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa. Työtavat, työmaan järjestelmällisyys ja logistinen osaaminen, työn jälki ja aikataulujen pitäminen kuvaavat parhaiten KSBR:n muista erottuvaa laatua. Asiakkaitamme ovat liike- ja teollisuusrakennuttajat ja julkisyhteisöt sekä pääurakoitsijat. Olemme myös itse siirtyneet käyttämään tuulisähköä kaikissa toimistoissamme ja toimimmekin ettisesti kestävällä tavalla paitsi työssämme, myös suhteessa työntekijöihimme. KSBR:n toimistot sijaitsevat Pihtiputaalla, Lappeenrannassa, Oulunsalossa ja Vantaalla. Toimintaamme kuvaa myös kannattava kasvu: liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 27 miljoonaa euroa, ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 37 miljoonaa euroa. Tule meille rakentamaan yhdessä tulevaisuutta!KSBR etsii kasvunsa tueksi tuulivoimasta kiinnostunutta projekti-insinööriä osaksi kansainvälistä moniprojektiympäristöä Ouluun – kenties juuri sinua? Tuulivoima on paitsi uusiutuvaa, myös aidosti vähäpäästöistä energiaa, mutta Suomessa se on vielä suhteellisen uusi energiantuotantomuoto. Tuulivoimapuistojen rakentaminen Suomessa ei kuitenkaan ole pelkästään lähtenyt hyvin liikkeelle, vaan se on jo nyt suurin kasvava rakennusteollisuuden ala. Tällä hetkellä KSBR rakentaa mm. Suomen kaikkien aikojen suurinta tuulivoimapuistoa Kainuuseen. Projekti-insinöörinä osallistutkin merkittäviin tuulipuistojen KVR-toteutuksiin ja vastaat eri projektien avustavista tehtävistä sekä niiden keskinäisestä koordinoinnista kokeneen projektipäällikön apuna. Tuulivoimahankkeesta sekä sen eri vaiheista riippuen päivittäisiin tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi suunnittelun ohjaus, aikataulutus, kustannusoptimointi sekä suunnittelu-, laatu- ja muiden projektidokumenttien hallinta. Tuulivoimahankkeet koostuvat pääasiassa maanrakennuksesta sekä paikalla valettavista betonirakenteista, mutta KSBR toimittaa tuulivoimahankkeissa myös sähköasemat ja muuntamot, joten tässä monipuolisessa ja aidosti merkityksellisessä toimenkuvassa sinulla on mahdollisuus osallistua eri toteutusmuodoilla toteutettuihin hanke kokonaisuuksiin. Projekti-insinöörinä keskeisin tavoitteesi onkin varmistaa hankkeiden sujuvuus kustannus-, laatu- ja toiminnallisuusnäkökulmasta!  

Tuulivoimahankkeisiin erikoistuneena projekti-insinöörinä teet tiivistä yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten viihdyt niin Suomalaisen kannon nokassa kuin myös kansainvälisen asiakkaan ulkomaan konttorilla. KSBR arvostaa paitsi vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös käytännön pätevyyttä, aloitekykyä ja maalaisjärkeä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea kyky itsenäiseen ajatteluun ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Projektityö on ajoittain jopa hektistä ja tieto epätäydellistä, joten odotamme sinulta myös kykyä priorisoida ja sietää painetta. Olet lisäksi teknisesti näppärä: sinulla on näppituntumaa alalla käytettäviin suunnitteluohjelmiin ja osaat tulkita suunnittelukuvia. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa alan kivikovaksi asiantuntijaksi tai projektipäälliköksi. 

Sinulta odotamme:

 • Relevanttia teknistä opintotaustaa (YO/AMK) mieluiten rakennusalalta
 • Aiempaa relevanttia kokemusta, esim. rakennesuunnittelusta, koulun tai työn puolesta
 • Näppituntumaa alalla käytettäviin suunnitteluohjelmiin
 • Matkustusvalmiutta
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Tuulivoima- ja/tai sähkötekniikan osaamisen
 • Muun kieliosaamisen

KSBR tarjoaa sinulle:

 • Aidosti merkityksellisen työn ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kerryttää monipuolista työkokemusta osaavien työkaverien tukemana.
 • Tilaisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävien ja tekniseltä toteutustavaltaan edistyksellisten tuulipuistojen rakentaminen aivan sen etunenässä.
 • Matalan hierarkian työyhteisön, jossa kaikki jakavat paitsi saman arveluttavan huumorintajun, myös samat työskentelyä ohjaavat arvot: välittäminen, luottamus, yhteistyö ja laatu.
 • Voimakkaasti kasvavan – ja samalla ripeästi kansainvälistyvän – yrityksen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ihmisen kokoisessa yrityksessä.

Oletko valmis hyppäämään tuulen vietäväksi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.8.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ksbr-projekti-insinoori-tuulivoima-8-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

KSBR:stä alkavine, käynnissäolevine ja tulevine moniprojekteineen voit lukea lisää täältä kun taas puolestaan uuden työkaverisi, Senjan, työkokemuksista tuulivoimatyömaalla voit lukea lisää täältä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan KSBR:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen