Megatuuli Oy

Projektikoordinaattori tuulivoimakehityshankkeisiin

Julkaistu 31.08.2021

Projektikoordinaattori tuulivoimakehityshankkeisiin

Megatuuli Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu johtava maatuulivoimapuistojen kehittäjä ja sähköntuottaja. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kaavoittaminen ja luvittaminen, rahoitus, rakentaminen sekä sähkön tuottaminen.

Megatuulen voimavarana on kahdeksan hengen tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Kokemuksemme koostuu lukuisista eri kokoisista tuulivoimahankkeista eri puolilla Suomea ja Ruotsia. Tämä tarkoittaa yli 1100 MW tuulivoimapuistohankkeita niiden eri kehitysvaiheissa.

Olemme pääomasijoittajien ja yrityksen henkilökunnan omistama yritys, jonka tavoitteena on omistaa kehittämiään tuulivoimapuistoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista kehittämistämme tuulivoimahankkeista, varsinkin Jokioisten Tyrinselän hankkeesta, joka oli vuonna 2017 Suomen paras tuulivoimapuisto.

Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä tarkkaa ja itseohjautuvaa Projektikoordinaattoria tuulivoimakehityshankkeiden avustaviin tehtäviin!

Tuulivoimapuistohankkeet alkavat uusien tuulivoimahankkeiden ideoinnista edeten tarvittavien lupa- ja selvitysmenettelyiden kautta puhdasta sähköenergiaa tuottaviksi tuulivoimapuistoiksi. Kestoltaan hankkeet vaihtelevat 5 – 10 vuoteen. Työ on pitkäjänteistä ja vaatii tekijältään tarkkaa, mutta aktiivista työskentelyotetta. Megatuulen muiden asiantuntijoiden rinnalla hyppäät mukaan hankekehitykseen, mutta työsi pääpaino tulee olemaan projektipäälliköiden avustamisessa. Hankekehityksen avustaviin tehtäviin kuuluu mm. uusien vuokrasopimusten ja muiden maankäytöllisten sopimusten laadinta- ja päivitys, sopimusten rekisteröinnit sekä muu koordinointi sekä avustavat työtehtävät.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. amk, ammattikoulu/-opistotason tutkinto) sekä aitoa kiinnostusta lähteä työskentelemään ilmastonmuutosta vastaan uusiutuvan sähköntuotannon eturintamassa. Sujuvat suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi sekä englanniksi ovat välttämättömät, sillä Megatuulella on myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Persoonana olet omatoiminen, kehittymishaluinen ja joustava etkä pelkää ottaa kontaktia uusiin ihmisiin.

Hakijalta odotetaan:

 • Hyvää toimistotyökalujen hallintaa (esim. Ms Office -työkalut)
 • Kokemusta sopimusasiakirjojen tekemisestä sekä erilaisten rekisterien ylläpitotehtävistä
 • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen suullista- ja kirjallista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus tuulivoima-alalta
 • Aikaisempi kokemus maanmittausalan tehtävistä ja/tai kiinteistörekisterin aikaisempi tuntemus
 • Kartanlukutaidot ja/tai käyttökokemus paikkatietojärestelmistä

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä näkemään tuulivoimapuistohankkeiden kehitysprosessin koko elinkaari ja työskentelemään eturintamassa alan kehityksen parissa, vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä
 • Joustavan ja kannustavan työyhteisön tuen
 • Monipuolisen työnkuvan, joka tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet oman asiatuntijuutesi syventymiselle
 • Kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja virikekortti)
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 15.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Megatuuli Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.megatuuli.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Megatuuli Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen