Projektimyyjä

Julkaistu 03.01.2020

Helsingin Teräs Asennus Oy toimittaa ammattitaidolla kaikki metallirakenteiden asennustyöt, julkisivuasennukset ja kivivillaelementit. Olemme luotettava kumppani ja tavoitteenamme on löytää yhteistyössä asiakkaan kanssa heidän tarpeitaan parhaiten vastaavat ratkaisut. 

Tuotteitamme ovat metallirakenteet, levyt, ritilät ja verkot. Asiakkaille tarjoamme tuotteet ja asennuksen valmiina kokonaisuuksina.

Yhtiö on perustettu 2014 ja yhtiön palveluksessa on 21 ammattilaista. Vuoden 2018 liikevaihto oli 3,9 miljoonaa euroa.

Mikäli haluat oppia lisää metallirakentamisesta, niin tämä paikka on juuri sinulle tehty! Projektimyyjänä lasket tulevia tarpeitamme, teet tarjouksia ja olet mukana viimeistelemässä tarjousneuvotteluitamme. Pääset myös vetämään projektejamme ja saat lisää vastuuta taitojesi karttuessa. Toimit yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa ja pyrit löytämään oikeat ratkaisut tilanteisiin kuin tilanteisiin.

Päätehtäväsi on tarjouslaskeminen, joten sinulla tulisi olla tästä jo aiempaa kokemusta. Näemme eduksi jo aiemman osaamisen tuotannosta, alihankintaosaamisesta sekä CAD:n lukutaidosta. Mikäli ymmärrät hieman lujuusopistakin – hienoa! Sinulla tulisi olla jo aikaisempi työkokemus työmaalta. Sopiva koulutustausta tehtävään on rakennus- tai koneinsinööri tms. relevantti tausta. Mikäli olet viimeistelemässä opintojasi, niin kuulemme mielellämme sinun ajatuksesi sopivasta lopputyöstä, minkä voisit mahdollisesti toteuttaa meillä.

Kohteemme ja projektimme vaihtelevat, olemme olleet mukana rakentamassa metroasemia, kauppakeskuksia, sekä mm. monitoimikeskusta Oodia. Tästä pääset katsomaan tekemiämme kohteita: https://www.terasasennus.fi/hta-referenssit

Helsingin Teräs Asennus tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet ja perehdytyksen työssä menestymisen tueksi. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja ammattitaitoista tiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan. Työotteeltasi olet tarkka ja sinnikäs tekijä, joka tekee asiat loppuun asti tarkasti. Sinun tulisi toimia hyvin paineen alla, eduksi näemme sen, että olet valmis kohtaamaan haasteet hyvällä asenteella avoimin mielin. Työskentelet pääosin Helsingin Teräs Asennuksen toimitiloissa Suutarilassa sekä tilanteen mukaan työmailla. Myös etätyö on mahdollista ajoittain.

Edellytämme sinulta:

  • Relevanttia taustaa rakennusalalta tai talouspuolelta
  • Aiemman työkokemuksen työmailta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa, venäjän tai viron kielen taito katsotaan eduksi

Helsingin Teräs Asennus tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
  • Erinomaiset puitteet menestyä työssäsi, saat apua ja tukea aloittaessasi työt 
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi 
  • Joustavan ja sinun kehittymistäsi tukevan työyhteisön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen matalan hierarkian omaavassa yrityksessä

Mikäli olet etsimämme projektimyyjä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään maanantaina 13.1.2020 tänne: https://apply.atalent.fi/helsingin-teras-asennus-oy-projektimyyja-1-2020.

Pääset tutustumaan Helsingin Teräs Asennukseen tarkemmin täällä: www.terasasennus.fi. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antaa aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagersröm (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Helsingin Teräs Asennuksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Playtomic on Euroopan suurin urheilukeskusten varaussovellus ja markkinapaikka.  Sovelluksella tenniksen, padelin, sulka...

Liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja tarjoava Aalto EE etsii myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta Helsinkiin!

Liiketoimintamme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme Asiakkuus- ja myyntijohtajaa liittymään pieneen tiimiimme!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen