Planera

Projektipäällikkö

Julkaistu 01.02.2021

Planera Oy on asiakaslähtöinen rakentamisen konsulttitoimisto, joka tarjoaa suunnittelu-, valvonta-, ja projektinjohtopalveluita sekä energiatehostamisen ratkaisuja. Toimintaamme ohjaa kustannustietoisuus, ennakoiva elinkaariajattelu ja kokemuksen tuoma näkemyksellisyys. Meille Planeralaisuus merkitsee asiakkaan vaivatonta arkea, jossa ylitämme asiakkaan odotukset päivittäin. Planeran palveluksessa työskentelee 30 rakentamisalan ammattilaista kaikilta eri osaamisalueilta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 2,7 milj.€.

Planeran tavoitteena ja visiona on olla korjausrakentamisen ja energiatehostamisen näkemyksellisin kumppani sekä alan edelläkävijä, jonka yrityskulttuuri houkuttelee osaajia, toimivat prosessit ja työkalut ovat pohja yrityksen toiminnalle ja asiakas- ja työtyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Planeran palveluksessa työskentelee 26 rakentamisalan ammattilaista kaikilta eri osaamisalueilta. Lue lisää Planerasta osoitteessa: https://www.planera.fi/etusivu.

Haluatko liittyä Suomen parhaimpien projektijohdon ammattilaisten bändiin? Planera Oy etsii pääkaupunkiseudulle itseohjautuvaa Projektipäällikköä joukkoonsa.

Planeralla projektit vaihtelevat pienemmistä korjausrakentamisen selvityksistä aina mittaviin ryhmäkorjaushankkeisiin, joissa linjasaneerausten yhteydessä useamman kiinteistön lämmitys muutetaan kustannustehokkaampaan ja vihreämpään muotoon. Projektipäällikön roolissa vastaat hankkeista kokonaisuudessaan, prosessin alusta loppuun. Et tee kaikkea itse, mutta koordinoit että kaikki tapahtuu ajallaan ja toteutetaan sovitusti. Projektipäällikkönä toimit asiakkaan edunvalvojana vastaten hankkeen taloudesta ja aikataulusta.

Planera haluaa olla kehityksen kärjessä ja erottua massasta. Tällä hetkellä katseet on suunnattu erityisesti modernien energiaratkaisujen tarjontaan ja toimintaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita sekä myös luomaan niitä. Projektipäällikön roolissa pääset kasvamaan yrityksen mukana. Arvostamme suuresti halua kehittää ja kehittyä sekä positiivista asioiden viemistä eteenpäin.

Toiminnan peruslähtökohtana on asiakas ja loppukäyttäjä, jolle tuomme lisäarvoa laadukkaalla lopputuloksella ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Projektipäällikön roolissa tulet toimimaan Planeran keulakuvana niin asiakasrajapinnassa kuin yhteistyökumppanienkin suuntaan, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä asennetta.

Planera tarjoaa sinulle:

  • Vaihtelevan toimenkuvan erilaisten projektien parissa ja alati kehittyvän työympäristön
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
  • Lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen
  • Mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta korjausrakentamisen ja projektijohtamisen parista. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus asunto-osakeyhtiöiden kanssa toimimisesta
  • Hyviä MS Office-taitoja

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aktiivinen ja napakka työote – tartut tehtäviisi itseohjautuvasti ja työskentelet määrätietoisesti myös paineen alla
  • Vahvat vuorovaikutustaidot – toimit luontevasti asiakasrajapinnassa ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Kokemus myyntitehtävistä on ehdoton plussa

Projektipäällikön pesti on vakituinen ja kokoaikainen, ja toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. Oletko valmis rokkaamaan kanssamme? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 21.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. +358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja potentiaalisten kandidaattien kanssa etenemisen jo hakuajalla!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Planera Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Projektipäällikkö

Onko sinulla kokemusta projektienhallinnasta sekä kiinnostusta annostelujärjestelmiä kohtaan? Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec hakee Nastolaan tiimiinsä kokenutta Projektipäällikköä. Tässä tehtävässä vastaat projektien johtamisesta ja pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen