Projektipäällikkö (liike- ja toimitilapalvelut)

Julkaistu 24.09.2020

Korjauspartnerit Oy on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo nelisenkymmentä ammattilaista. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projekti läpi ongelmitta.

Kokonaispalvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet: hankekehitys, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto. Tavoitteenamme on aina entistä viihtyisämpi, kestävämpi ja energiatehokkaampi rakennus ja tähän pääsemme hyvällä yhteistyöllä tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi ja tehokkaammaksi, koulutamme myös myös muita alalla toimijoita. Olemme myös edelläkävijöitä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Vallilassa sekä Turussa Puutarhakadulla.

Voimakkaan kasvumme keskellä etsimme nyt kokenutta Projektipäällikköä Helsingin Vallilan (Turun toimipiste neuvoteltavissa) toimistolle työskentelemään liike- ja toimitilapalveluiden projektinjohdon sekä rakennuttamisen pariin. Korjauspartnerit kasvattavat parhaillaan liike- ja toimitilapalveluitaan ja hyppäisit mukaan kiihdyttämään tätä kasvua. Projektit voivat olla pitkiä, useiden kuukausien mittaisia, hankkeita liittyen laajoihin kiinteistöjen tilamuutoksiin tai lyhyempiä kiinteistöjen ylläpitoon ja ylläpitokorjauksiin liittyviä projekteja sekä vauriokartoituksia. Tutustu esim. vanhan teollisuuskiinteistön projektiin, jonka tiloja muutetaan uusiin käyttötarkoituksiin. Teemme kohteessa projektinjohdon ja osan suunnittelusta vanhan tehtaan muuntautuessa monipuoliseksi kulttuuri- ja toimitilaksi.

Vastuullasi on hankkeiden vieminen omatoimisesti eteenpäin. Työtehtäviisi sisältyvät monipuolisesti projektin elinkaaren eri tehtävät mm. työmaakokousten fasilitoinnit, kustannusseuranta sekä kartoitus- ja valvontatehtävät. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin myös ulkoisten toimijoiden kanssa sekä tapaat säännöllisesti työmaahenkilökuntaa, kiinteistön omistajia- sekä vuokralaisia.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:

 • Projektinjohtaminen: esimiestyö henkilöstölle työsuunnittelusta resursointiin
 • Työmaalla: työmaakokousten fasilitointi, työmaakierrokset, töiden valvonta
 • Sidosryhmätyöskentely: kiinteistön omistajat ja vuokralaiset, kiinteistömanagerit, suunnittelutiimi sekä sisäinen projektitiimi
 • Projektin avainlukujen seuranta: kustannusarvioiden laatiminen, budjetointi, kustannusseuranta
 • Dokumentointi: pöytäkirjojen, tarjouspyyntöjen sekä urakkasopimusten laatiminen

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri, LVI-insinööri)
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennusalalta
 • Tehokasta ja tulosorientoitunutta ajattelutapaa 
 • Joukkuehenkisyyttä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja 
 • Vahvaa oma-aloitteisuutta 
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti. Tulet työskentelemään alkuun enemmän toimistolla sekä työmailla, mutta kokemuksesi karttuessa tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä ennen kaikkea avoimen, huumorintajuisen sekä hyvinvoivan työyhteisön.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 8.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/korjauspartnerit-projektipaallikko-liike-ja-toimitilapalvelut-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Korjauspartnereiden palvelukseen.

Pääset tutustumaan Korjauspartnereihin tarkemmin täällä: www.korjauspartnerit.fi/ sekä  https://atalent.fi/toihin-korjauspartnereille. Käy kurkkaamassa myös https://atalent.fi/blog/kehity-korjausrakentamisen-ammattilaiseksi-korjauspartnereilla. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen