Projektipäällikkö (taitorakentaminen)

Julkaistu 03.06.2020

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

 

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen projektipäällikköä. Tässä monipuolisessa roolissa sinulla on urakkasopimusvastuu ja ja huolehdit koko projektin johtotehtävistä. Vastaat urakan taloudellisiin ja laadullisiin tavoitteisiin pääsemisestä sekä yhteydenpidosta tilaajaan. Hoidat myös joitakin projektin hallinnollisen puolen tehtäviä, kuten laskutusta. Työskentelet yleensä yhden tai kahden projektin parissa kerrallaan ja projekteja on ympäri Suomen.   

Etsimämme kandidaatti on vahvan kokemuksen omaava alan ammattilainen, jolla on soveltuva rakennustekniikan koulutustausta. Sinulla on betonirakenteiden työnjohtajan pätevyys (poikkeuksellisen vaativa) ja olet jo päässyt toimimaan vastaavissa tehtävissä vähintään noin viiden vuoden ajan. Omaat tuloshakuisen asenteen työhösi, sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja et hätkähdä esimerkiksi aikataulupainetta. Pystyt pitämään käsissäsi useita lankoja ja huolehtimaan useammasta työmaasta kerrallaan. Tunnet myös alan alihankkijoita ja sinulle on heihin hyvät kontaktit. Elämäntilanteeseesi sopii työskentely eri puolilla Suomea työmaasta riippuen. 

Hakijalta odotetaan:

 • Betonirakenteiden työnjohtajan pätevyyttä (poikkeuksellisen vaativa)
 • Vähintään rakennustekniikan insinöörin tai teknikon tutkintoa
 • Vähintään viiden vuoden vastaavaa työkokemusta  
 • Hyvää ongelmanratkaisukykyä 
 • Tuloshakuista asennetta ja kykyä hallita monia asioita kerrallaan 
 • Vahvaa suomen kielen taitoa
 • Ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Rautatieympäristön tuntemus  

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan raideinfran parissa 
 • Kasvavan, mutta samalla pitkät perinteet omaavan työnantajan, jonka toimintaan tuo moninaisuutta pohjoismainen aspekti  
 • Organisaation, jossa on tutkitusti hyvä ilmapiiri ja laadukas esimiestyö koetaan tärkeäksi
 • Laajat mahdollisuudet oppia ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 17.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nrc-group-projektipaallikko-taitorakentaminen-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

NRC Groupista voit lukea lisää osoitteessa: www.nrcgroup.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme NRC Groupin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen