Projektisuunnittelija (2 paikkaa)

Julkaistu 21.03.2019

Apotti on laaja-alainen ja maailmanlaajuisesti ainutkertainen sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) muutoshanke. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää kaikkia sote-palveluja kokonaisuutena sekä ottaa käyttöön alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan ohjauksen ja sitä kautta paremman laadun.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset  sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahengessä alati muuttuvalla toimintakentällä. Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyksi täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Apotti etsii nyt tiiminsä kahta motivoitunutta ja tehokasta Projektisuunnittelijaa! Astut heti vastuulliseen rooliin, jossa pääset haastamaan itsesi. Tuet valittujen Apotti-projektipäälliköiden työtä laajuuden, aikataulun, tehtävien ja resurssienhallinnassa. Lisäksi kommunikoit aktiivisesti organisaatiomme sisällä sekä asiakkaidemme ja järjestelmätoimittajiemme kanssa. Toisessa positiossa vaikutat Apotti-järjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon. Valmistelet ja toteutat järjestelmän käyttöönottovalmiuden arviointitilaisuuksia yhdessä asiakkaiden ja kollegoidesi kanssa. Toisen position vastuualue tulee määräytymään projektien tarpeiden ja hakijan osaamisen perusteella.

Sinulta odotamme toimeen tarttuvaa asennetta, halua kehittyä sekä itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelyä. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä vaan tärkeää on  kykysi oppia ja soveltaa. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen voit osallistua muidenkin projektinhallinnan käytäntöjen, prosessien ja työkalujen kehittämiseen ja jalkauttamiseen. Meiltä löytyy tiimistämme jo useita eri alan ammattilaisia, jotka tukevat ja auttavat sinua menestymään työssäsi.

Työskentelet osana PMO:a (Project Management Office), jonka vastuulla on huolehtia kokonaisaikataulusta, resurssienhallinnasta yli projektien, hankkeen kustannustenhallinnasta sekä hankkeen laajuuden muutoshallinnasta. PMO vastaa myös hankkeen projektinhallinnan toimintatavoista ja työkaluista. Etsimme tiimiimme kahta projektisuunnittelijaa, joista toinen tulee työskentelemään toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella ja toinen määräaikaisena vuoden 2020 loppuun.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietojenkäsittely, tekniikka, kaupallinen ala)
  • Hyviä MS Office-taitoja
  • Erinomaisia viestintätaitoja
  • Järjestelmällistä työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus projektityöskentelystä/-johtamisesta ja projektinhallinnan työkaluista

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Tilaisuuden oppia maailmanmittakaavassakin täysin ainutlaatuisesta hankkeesta
  • Mahdollisuuden uralla etenemiseen ja oman osaamisen kehittämiseen

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si viimeistään 4.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/apotti-projektisuuunnitelija-2-paikkaa-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Apotista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apotti.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Apotin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen