Projektityöntekijä

Julkaistu 17.09.2019

Jollas Instituutti auttaa s-ryhmäläisiä muutoksessa – riippumatta siitä, millaisesta muutoksesta on kyse. Jollaksen toiminnan tarkoitus on luoda ylivoimaista kilpailuetua S-ryhmän liiketoiminnoille kehittämällä osaamista ja tukemalla muutosten läpivientiä.

Jollaksessa jokainen valmennus oivalluttaa ja haastaa valmennettavaansa – tähtää muutokseen, pieneen tai suureen. Tavoitteemme ei ole vaatimaton: haluamme olla Suomen arvostetuin palvelualan muutoksen asiantuntija. Verkostossamme on 35 omaa pedagogiikan ja liiketoiminnan ammattilaista sekä tarkoin valitut, alansa parhaat freelancerit ja kumppaniyritykset. Jollaksessa valmennetaan kaikkia henkilöstöryhmiä myyjistä asiantuntijoihin ja johtoon, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille ja S-ryhmän muille asiakkaille. Tarjoamme opiskelijoillemme lähivalmennuksien lisäksi monipuolisia digitaalisia oppimisratkaisuja itseopiskeluaineistoista vuorovaikutteisiin oppimispeleihin. Digitaalisessa oppimisympäristössämme, eJollaksessa, opiskellaan vuosittain yli 40 000 verkkokoulutusta ja tavoitteenamme on kehittää digitaalisia oppimisratkaisujamme jatkuvasti.

Etsimme Jollakselle Projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsinkiin! Jollaksella on käynnissä verkko-oppimisympäristön uudistus, jossa verkkokoulutusten ilmettä sekä toteutusta modernisoidaan ja tämän seurauksena Jollaksen tiimi tarvitsee lisäkäsiä avukseen, kenties juuri sinua? Projektityöntekijänä uudistat olemassa olevien verkkokoulutuksien ilmettä ja opiskelukokemusta uuden sisällöntuotannon työkalun avulla sekä testaat, että uudistetut verkkokoulutukset toimivat käyttäjäystävällisesti niin mobiilisti kuin tietokoneellakin. eJollaksen verkkokoulutukset koostuvat teksteistä, kuvista, spiikeistä, videoista ja erilaisista harjoitteista.

Tässä roolissa aiemman työkokemuksen sijaan tärkeämpää on huolellinen ja tarkka asenteesi työtä kohtaan – haluat työsi jäljen olevan laadukasta ja viihdyt myös rutiiniluontoisten tehtävien parissa. Omaksut nopeasti uudet järjestelmät ja näemme eduksi, jos sinulta löytyy kiinnostusta ja silmää sähköisten opiskeluympäristöjen visuaalisen ilmeen sommitteluun. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja mukavassa tiimissä tukenasi ovat graafikko sekä pedagogiset että teknisen asiantuntijat. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian jo lokakuun alkupuolella.

Tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden kerryttää työkokemusta ainutlaatuisessa muutoksen ja valmennuksen asiantuntijayrityksessä
  • Mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi uudistushankkeessa, jossa työnjälkesi näkyy kymmenille tuhansille s-ryhmäläisille
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Joustavan työn ja osaavan tiimin, jossa apu on lähellä

Hakijalta odotetaan:

  • Huolellista, pitkäjänteistä sekä oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Sujuvaa tietokoneen peruskäytön hallintaa ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Graafinen osaaminen ja kiinnostus (esim. opintojen kautta)

Oletko sinä etsimämme Projektityöntekijä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian mutta viimeistään tiistaihin 24.9. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/jollas-instituutti-projektityontekija-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Jollaksesta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.jollas.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Vilma Vuorinen (050 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Jollakselle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen